Günlük burç yorumları 19 Aralık 2021 Pazar

TAKİP ET

Burçların günlük, haftalık, aylık ve yıllık yorumları ile yakından ilgilenenler için bu haberimizde günlük burç yorumlarından bahsettik. Peki burcunuzu neler bekliyor? İş, aşk, para ile alakalı nasıl gelişmeler yaşanacak? İşte konuya ilişkin detaylar...

Reklam
Reklam

Gök Küre'de yer alan 12 takım yıldızı burç olarak adlandırılmaktadır. Kişilerin burçları doğdukları aylara göre belirlenmektedir. Bir yılda toplamda 12 ay vardır. Bir yılda 12 ay olduğu içinde 12 tane burç vardır. Burçlar kişinin doğduğu güne, aya, hatta saate göre yorumlanmaktadır. Aylık, senelik, günlük, haftalık yorumlanabilir. Bizde bu haberimizde 13 Aralık 2021 tarihli günlük burç yorumlarını paylaştık. İşte konuya ilişkin detaylar…
Burçları yakından takip edenler, bugünkü burç yorumlarını sizler için tek tek anlattık. Hangi burç ekonomik anlamda iyi durumdayken hangisi aşk hayatında yeni maceralara atılacak? Kimi burçları güzel bir gün bekliyorken kimisini ise daha monoton bir gün bekliyor. İşte detaylar…
19 Aralık Pazar 2021 günü Koç burcunu neler bekliyor?
Sevgili koç burçları ve yükseleni Koç olanlar, bugün gerçekleştirmek istediğiniz bir proje ile alakalı bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Partneriniz kendinize güvenme konusunda size destek olacak, dengeleri yeniden kurmanız için yardım edecek.
19 Aralık Pazar 2021 günü boğa burcunu neler bekliyor?
Sevgili boğa burçları ve yükseleni boğa olanlar, bugünkü ruh halinizden dolayı çalışmalarınızda estetik ve duygusal yönlerinizi gösteriyorsunuz. Şu günlerde kişisel cazibeniz olumlu bir şekilde artış gösterirken, aşk hayatınızda hareketlenmelerle karşılaşabilirsiniz. Kişisel duruşunuzun iyi yönde gelişmesini istiyorsunuz.
19 Aralık Pazar 2021 günü İkizler burcunu neler bekliyor?
Sevgili ikiz burçları ve yükseleni ikiz olanlar, her ne kadar güçlü bir mantığa sahip olsanız da bugün dengeleri korumak da zorlanacaksınız gibi duruyor. Şu sıralar olağanüstü olaylar ilginizi çekecek ve belki de yıllardır içinde sakladığınız, açığa çıkmasını beklediğiniz olayları tetikleyeceksiniz.
19 Aralık Pazar 2021 günü Yengeç burcunu neler bekliyor?
Sevgili yengeç burçları ve yükseleni yengeç olanlar, bugün kafanızdan geçenleri sesli düşünmemeye gayret edin. Olayların yönünü geniş tutmam için çabalayın. Bunların yanı sıra dostlarınızın iş ile alakalı vereceği desteği kabul edin. Ayrıca kararlarınızın arkasında durmanız ve bildiğinizden şaşmamanız etraftan takdir topluyor.
19 Aralık Pazar 2021 günü Aslan burcunu neler bekliyor?
Sevgili aslan burçları ve yükseleni aslan olanlar, içinizdeki liderlik ruhu tatmin olmuyor. Şu sıralar yeni bir iş projesi gündeminizde. Sezgilerinize güvenin, yanılmayacaksınız. Bugün partnerinizle aranızda sorun çıkmasını istemiyorsunuz.
19 Aralık Pazar 2021 günü başak burcunu neler bekliyor?
Sevgili başak burçları ve yükseleni Başak olanlar, canlı ve dinamik bir yapıya sahip olduğunuz için girdiğiniz ortamlarda eğer sizin gibi canlı ve dinamik ise motivasyonunuz normalinden daha da çok artıyor. Hayatınız boyunca farklı değerlerin arkasından gitmenizin mükafatını hızlı bir şekilde alıyorsunuz. Bugün biraz sakin olmayı deneyin ve sınırlarınızı aşmayın.
19 Aralık Pazar 2021 günü terazi burcunu neler bekliyor?
Sevgili terazi burçları ve yükseleni terazi olanlar, sizin gözünüzde değersiz olan konular bir başkası için önemli olabilir. Dolayısıyla o kişilerle iletişim problemi yaşamaktan kaçınmalısınız. Aranıza mesafe koymayı ve iyi niyetli olmayı denemelisiniz. Çekişmelerin olduğu ilişkiler hiç sizlik değil.
19 Aralık Pazar 2021 günü akrep burcunu neler bekliyor?
Sevgili akrep burçları ve yükseleni akrep olanlar, Duygu insanı olduğunuz kadar hareketli bir yapıya da sahipsiniz. Sürekli hareket halinde ve aksiyon içerisinde olmanız etrafınızdakilerin başını döndürüyor. Bir yere veya bir kişiye bağlanmak hiç hoşunuza gitmiyor. Karışık durumlar ve işler hiç sizlik değil, unutmayın.
19 Aralık Pazar 2021 günü Yay burcunu neler bekliyor?
Sevgili yay burçları ve yükseleni yay olanlar, düşüncelerinizi eyleme dökerken asla sınır tanımıyorsunuz. İlişkinizde tutucu taraflarınızı göstermeyi tercih etmek yerine cesur ve aktif davranarak karşınızdakinin ilgisini çekmeyi başarmalısınız. Yay burçları, her zaman gerçekçi olmak zorundasınız diye bir kural yok biraz da hayal gücünüzü işleme sokun.
19 Aralık Pazar 2021 günü Oğlak burcunu neler bekliyor?
Sevgili oğlak burçları ve yükseleni oğlak olanlar, duygusal yönleriniz ön plana çıkarken karşınızdaki engellere tepki gösteriyorsunuz. Bugün sizi hızlı düşünmeniz gerektiren konular bekliyor. Araştırmacı kişiliğinizle yaşamı sorgulayarak ilerliyor ve isteklerinizi de başarılı oluyorsunuz.
19 Aralık Pazar 2021 günlük kova burcunu neler bekliyor?
Sevgili kova burçları ve yükseleni kova olanlar, şu sıralar kendinizi sorgulayabilir ve çevrenize gelişen birçok olayın nedenini araştırma ihtiyacı duyabilirsiniz. Sosyal alanda başarınız yükseliş gösterirken, güçlü kimselerden destekler alacaksınız. Her zaman zekanızı ve yeteneklerinize güvenin çünkü bu size başarı getiriyor.
19 Aralık Pazar 2021 günü Balık burcunu neler bekliyor?
Sevgili balık burçları ve yükseleni balık olanlar, iş ile alakalı sorunlardan dolayı çevrenizin huzurunu bozmak istemiyorsunuz. Şu sıralar çok yoğun çalışıyorsunuz ve bu tempoyu dengeleyecek başka şeylere ihtiyacınız var. Bazı işlerinizin darboğazda olduğunu görmek sizi daha güçlü kılacaktır. Şu sıralar çevrenizden biraz soyutlansanız iyi olur.

 

günlük burç yorumları burç yorumları burç