Günlük burç yorumları 20 Aralık 2021 Pazartesi

TAKİP ET

Astrolojiyle ilgilenenlerin günlük araştırdığı burç yorumlarına yoğun ilgi gösterilmektedir. Ünlü isim Filiz Özkol, 20 Aralık günü burçları nelerin beklediğine dair yorumlarını yayınladı. Burçları neler bekliyor sorusunun yanıtı ve 20 Aralık burç yorumu haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Burçların aşk, genel ve kariyer yorumları, günlük burç anlatımlarında yer almaktadır. 20 Aralık günü burç yorumları sıklıkla araştırılmaya başladı. Kendi burcunu merak edenlerin ilgi gösterdiği burç yorumlarına Filiz Özkol değindi. İşte 20 Aralık burç yorumu;

20 Aralık Koç burç yorumu

Uzun süredir düşündüğünüz olayları bugün gerçekleştirme zamanı. Bu süre zarfında karşınıza engeller çıkabilir. Fakat bu durumdan çekinmeden kendi istekleriniziz üstüne gitmelisiniz. Aşk hayatınız da ise partnerinizden güven duygusunu hissetmek için bu olay tam da zamanı olabilir. En büyük destekçiniz partneriniz olabilir. 

20 Aralık Boğa burç yorumu

Boğa burçlarının özelliğinde de yer alan dikkatli olmak ve dış görünüşe özen göstermek bugün de peşinizden ayrılmıyor. Kişisel duruşunuzu olumlu devam ettirirken, ikili ilişkileriniz de beklenmedik şekilde hareketlilik sizi bekliyor olacak. Bugünlerde kişiliğinizi arttırma peşinde gitmeniz sizi başka biri yapabilir. 

20 Aralık İkizler burç yorumu

Güçlü bir mantığa sahip olmanıza rağmen, dengelerinizi koruma konusunda zorlanabilirsiniz. Olağanüstü olaylar ilginiz çekecek; belki de, yıllarca içinizde sakladığınız ve açığa çıkmasını beklediğiniz olayları tetikleyeceksiniz.

20 Aralık Yengeç burç yorumu

Bugün sosyal çevreniz ile oldukça keyifli vakit geçireceksiniz. Fakat düşüncelerinizi artık dile dökme zamanı geldi. Karşınızdaki kişileri düşünüp sustuğunuz ne varsa söylemeniz için oldukça verimli gün. Arkadaşlarınız iş hayatınız da size beklenmedik destek verecek ve bu durumu önemsemeniz gerekebilir. Kendinizden vazgeçmeden olduğunuz gibi işler başarmanız dışardan oldukça takdir görüyor. 

20 Aralık Aslan burç yorumu

20 Aralık günü kendinizi iyi hissettiğiniz ve enerjinin fazla olduğu ortamlara gireceksiniz. Uzun zamandır eğlenmediğiniz için bu durum sizi baştan yaratabilir. Motivasyonunuz artması aşk hayatınız da ve işinizde de etkili olacaktır. 

20 Aralık Başak burç yorumu

Yönetici ruhunuzu bir türlü tatmin edemiyorsunuz. Yeni bir iş projesi gündemde olacak. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olabilirsiniz. Bugün partnerinizle aranızda istemediğiniz bir gerilime neden olmak istemiyorsunuz

20 Aralık Terazi burç yorumu

Size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir. Onlarla aranızda iletişim sorunu yaşamaktan kaçınmalısınız. Aranıza mesafe koymalı, iyi niyetli olmaya devam etmelisiniz. Çekişmeli ilişkiler size göre değil. Bunun farkına varıp etrafınızda yaşadığınız olayları değerlendirmelisiniz. 

20 Aralık Akrep burç yorumu

Duygularını en üst seviyede yaşayan burçların başında gelen Akrepler bugün de duygularınız ön planda olacaktır. Hareketli yapınız ile etrafınızdakilerin dikkatini oldukça çekiyorsunuz. Kendi kişiliğine aykırı olan durumlardan uzak kalıp karışık işlere girişmeyin.

20 Aralık Yay burç yorumu

Düşüncelerinizi sergilerken sınır tanımıyorsunuz. Sevgide tutucu yönlerinizi göstermek yerine, daha cesur ve aktif davranarak, partnerinizin gözüne girmeyi başarmalısınız. Gerçekçi olmaktan uzaklaşmayı beceremiyorsunuz.

20 Aralık Oğlak burç yorumu

20 Aralık günü oğlak burçlarını duygu dolu anlar bekliyor. Karşınız da bulunan engellere karşı vereceğiniz tepkilerde dikkatli olmalısınız. Hızlı düşünüp karar almanız gereken durumlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. 

20 Aralık Kova burç yorumu

Son günlerde yaşadığınız olaylardan dolayı kendinizi sorgulayabilirsiniz. Olayların sizin yüzünüzden çıktığını düşünüp kendinizi suçlamaktan uzaklaşmalısınız.  Sosyal başarınız yükselirken, güçlü kişilerden önemli destekler alacaksınız. Zekanıza ve yeteneklerinize güvenmeniz başarı getiriyor.

20 Aralık Balık burç yorumu

Kariyeriniz için yaptığınız planlamalar neticesinde iş problemleriniz artış gösterebilir. İş hayatınız da yaşadığınız olayların hırsını ikili ilişkilerinizde partnerinizden çıkarabilirsiniz bu duruma dikkat edip çevrenizdeki insanlara soyutla

günlük burç yorumu 20 Aralık burç yorumu Filiz Özkol yorumları Burçları neler bekliyor