Günlük burç yorumları 20 Kasım 2021 Cumartesi

TAKİP ET

Doğduğunuz aya göre değişikli gösteren burçlar her gün yorumlanmaktadır. Yapılan yorumlarda kişinin doğduğu gün, ay ve saate göre değişiklik göstermektedir. 20 Kasım günlük burç yorumları araştırılmaya başlandı. İşte 20 Kasım burç yorumları detayları haberimizde

Reklam
Reklam

​​​​

20 Kasım 2021 Koç burç yorumuİş hayatına yeni katılmanız ile tanışmış olduğunuz kişilerle daha sık görüşmek ve konuşmak isteyebilirsiniz. Aldığınız yeni kararlar ve planlarınız doğrultusunda işinizden ayrılıp yeni bir iş kurma fikirleri sizi tetikliyor olabilir ama bunun için 20 Kasım günü oldukça verimli olarak gözükmektedir. Yapacak olduğunuz harcamalar ise gündeminizde fazlasıyla yer almaktadır.

20 Kasım 2021 Boğa burç yorumuRomantik bir ilişki dönemi sizinle birlikte olabilir. Sosyalleşecek ve seyahat planlamaları yapacaksınız. Farklı yerler keşfetmek yeni kültürler öğrenmek enerjinizi yükseltecektir. Hiç beklemediğiniz bir anda yeni biriyle tanışabilir ve bu kişiyle ilişkinizi ilerletmelisiniz. Yaşanan bir olay yüzünden kendinizi kriz içerisinde hissedilirsiniz ve kendinizi bu ortamdan uzaklaştırmalısınız. Yeni bir şehre taşınmak isteyebilirsiniz.

20 Kasım 2021 İkizler burç yorumuSon günlerde yaşadığınız duygu karışıklıkları sizi epeyce yorsa da iş hayatında ki yenilikler size iyi gelmektedir. Yeni dostluklar edinmek için bugün tam zamanı ve bu ilişkiler size en iyi geleceklerin arasında yerini alacaktır. Duygusal anlamda yaşadığınız yıpranmalar ise zaman içerisinde dostlarınızla beraber atlatacaksınız.

20 Kasım 2021 Yengeç burç yorumu Aşktan yana şanslı olacak ve içinizden geldiği gibi davranacaksınız. Detaylara dikkatli bir şekilde yaklaşacak, elinizden geldiğince de partnerinizin kişisel sorunlarıyla ilgilenmek isteyeceksiniz. İş ortamınızda yeniliklere açık olacaksınız. Beklenmedik ayrılıklar gündeminizde yer alabilir.

20 Kasım 2021 Aslan burç yorumuKısa sürelide olsa gezi planlaması yapabilirsiniz. Gittiğiniz yerde yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz her zamankinden daha fazla görünür olabilir. Yeni biriyle tanışabilir ve bu ilişkiyi ciddi bir boyuta taşıyabilirsiniz. Eğitim almak istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili maddi anlamda planlama yapmak isteyebilirsiniz. Değişen konulara karşı da hazırlıklı olacaksınız.

20 Kasım 2021 Başak burç yorumuBaşakların hayatında son sırada olan romantiklikler kısa süreli de olsa 20 Kasım günü sizi yalnız bırakmayacaktır. Bunun yanı sıra şehir değişikliği planlarınızı ertelemeden gerçekleştirmelisiniz. Yapılan bu değişiklik sayesin de hayatınızın aşkı ile karşılaşmak oldukça mümkün. Yaşayacağınız ilişki sayesinde hayata pozitif bakmaya da başlayacaksınız.

20 Kasım 2021 Terazi burç yorumuTerazi burcu bugün, Venüs ve Mars sekstil açı oluşturacak. Evinin içerisinde yapacak olduğunuz yenilikler ön plana çıkabilir. Yeni dekor planlamaları yapabilir, bunun için de belli bir harcama gerçekleştirebilirsiniz. Dış görünüşüzde yapacak olduğunuz değişimlere zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol altına almak ileride daha rahat etmenizi sağlayacaktır. Maddi anlamda ailenizden destek almak isteyebilirsiniz.

20 Kasım 2021 Akrep burç yorumu20 Kasım günü iş ilişkilerine biraz daha göz önünde tutmak sizi de iyi hissettirecektir. İş hayatın da yaşanılan sorunları bir kenara bırakıp kendi yolunuzdan şaşmamalısınız. İş hayatında yaşanılanlar sizi yorsa da ikili ilişkilerinizde ki mutluluk ve aniden gelecek sürpriz sizi huzura kavuşturacaktır.

20 Kasım 2021 Yay burç yorumuSon zamanlarda ilişkinizde ki sallantılar 20 Kasım günü kıskançlık nedeniyle tekrar edebilir. Bu nedenle karşınızdaki kişiyi serbest bırakmakta fayda vardır. Çok fazla sıkmak sizi ve partnerinizi ilişkiden uzaklaştırabilir. Yaylar ilişkilerini tekrardan gözden geçirmek için bugün doğru bir zaman dilimidir.

20 Kasım 2021 Oğlak burç yorumuSosyal çevrenizden uzaklaştığınız bu dönem de 20 Kasım itibariyle yeni kişiler tanıma ve sosyal çevrenizle zaman geçirme isteği sizlerde olacaktır. Bu bir başlangıç olarak kabul edilip kendinizi arkadaşlarına açmakta yardımcı olacaktır. Kötü günleriniz de arkadaşlarınızla dertleşmekten çekinmemelisiniz.

20 Kasım 2021 Kova burç yorumuİş hayatınız da değişiklik isteyebilirsiniz. Bu nedenle yeni kararlar almaktan korkmadan devam ediniz. Özellikle aş hayatında romantik karşılaşmalar sizi epeyce etkileyebilir. Geçireceğiniz güzel günlerin habercisi ise 20 Kasım günü sizlerin peşinde olacaktır.

20 Kasım 2021 Balık burç yorumuBalık burcu bugün Venüs ve Mars’ın etkisi altında yerini aldı. İkili ilişkileriniz de yaşayacağınız romantik dolu anlar sizi olumlu etkileyecektir. Sosyal çevreniz ile aranız da geçen olumsuzlukları bir kenarda bırakarak yolunuza devam etmelisiniz.

20 kasım burç yorumu günlük burç yorum