Günlük burç yorumları 21 Aralık 2021 Salı

TAKİP ET

Burçları yakından takip edenler için bu haberimizde 21 Aralık günlük burç yorumlarından bahsettik. Burçları neler bekliyor? Hangi burç aşk hayatında gülecek iken hangi burç ekonomik refaha kavuşacak? İşte günlük burç yorumları...

Reklam
Reklam

Gök Küre'de yer alan 12 takım yıldızı burç olarak adlandırılmaktadır. Kişilerin burçları doğdukları aylara göre belirlenmektedir. Bir yılda toplamda 12 ay vardır. Bir yılda 12 ay olduğu içinde 12 tane burç vardır. Burçlar kişinin doğduğu güne, aya, hatta saate göre yorumlanmaktadır. Aylık, senelik, günlük, haftalık yorumlanabilir. Bizde bu haberimizde 13 Aralık 2021 tarihli günlük burç yorumlarını paylaştık. İşte konuya ilişkin detaylar…
21 Aralık Pazartesi 2021 günü Koç burcunu neler bekliyor?
Sevgili koç burcu ve yükseleni koç olanlar, bugün iş hayatınızda birden çok sorunla karşılaşacaksınız lakin motivasyonunuzu kaybetmemek amacıyla yeni adımlar atabilirsiniz. Şu sıralar etrafınızda bulunanları kendi düşünce yapınıza ikna etme konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Her ne kadar kargaşadan hoşlanmasanız da sizin elinizde olmayan sebeplerden dolayı kendinizi bir tartışmanın ortasında bulabilirsiniz. Bugün zorlanacağınızı düşündüğünüz konulardan uzak durmanız sizin için iyi olacak.
21 Aralık Pazartesi 2021 günü Boğa burcunu neler bekliyor?
Sevgili boğa burçları ve yükseleni boğa olanlar, bugün kariyerinize ilişkin değişik düşüncelere kapılabilirsiniz. Şu sıralar sosyal çevrenizde değişikliğe gitmek isteyecek gibi duruyorsunuz. Size uygun kişilerle aynı ortamda bulunmaya çalışacaksınız. Bugün yapacağınız şeylerden biri gerçekçi olmayanları eleyerek hedeflediğiniz planları baştan değerlendirmek olabilir. Parasal mevzular da bazı değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Bu konuya kafa yorarken harcamalarınızın giderlerinizden daha fazla olduğunu görebilirsiniz.
21 Aralık Pazartesi 2021 günü İkizler burcunu neler bekliyor?
Sevgili ikizler burcu ve yükseleni ikizler olanlar, bugün önem verdiğiniz şeylerden biri güvendiğiniz kişilerle çalışmak olacak. Aynı yerde birlikte çalıştığınız kişilerle aranızdaki problemleri elinizden geldiğince çözmeye çalışacaksınız. Sosyal çevrenizde size etki edecek kişilerle tanışabilirsiniz, ufkunuzu genişletecek konuşmaların içerisinde yer alabilirsiniz. Bugün gün içinde duygularınızı paylaşmaktan keyiflenecek, kendinizi ön plana çıkarmak için çabalayacaksınız.
21 Aralık Pazartesi 2021 günü Yengeç burcunu neler bekliyor?
Sevgili yengeç burçları ve yükseleni yengeç olanlar, Ay bugün sizin burcunuzda ilerliyor. Bugün toplumsal değerlerin sizi kısıtladığını düşüneceğiniz bazı olaylar yaşanabilir. Dolayısıyla çevrenizdeki insanların tepkilerini ve düşüncelerini umursamadan yaşamayı tercih etmelisiniz veya edebilirsiniz. Genel olarak disiplinli bir yapıya sahip olduğunuz için bugün karar mekanizmanız da bazı değişiklikler meydana gelebilir. Enerjinizi kendi isteğiniz doğrultusunda kullanmanız ile beraber ekonomik manada alacağınız kararlar size güven verebilir.
21 Aralık Pazartesi 2021 günü Aslan burcunu neler bekliyor?
Sevgili aslan burçları ve yükseleni aslan olanlar, bugün idarelerinizin gerçeklikten uzaklaştığını görebilirsiniz. Şu sıralar yaptığınız planları gözden geçirmelisiniz. Hatta gerekirse güvendiğiniz kişilerle bu durumu konuşmalısınız. İhtiyacınız olan motivasyonu önceden elde etmiş olduğunuz başarılarınızdan sağlayabilirsiniz. Kendinize özgü düşünceler içinde olmak ve başlayacağınız projelere bunları yansıtmanın sayesinde ekonomik manada olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.
21 Aralık Pazartesi 2021 günü Başak burcunu neler bekliyor?
Sevgili başak burçları ve yükseleni başak olanlar, bugün enerjinizin farkına varacaksınız ve zorluk hissettiğiniz konulara farklı bakış açıları getirebileceksiniz. Gün içinde sıra dışı çalışmalar gerçekleştirebilirsiniz. Bu sıralar toplumsal meselelerle daha çok ilgilenebilir, derneklere üye olup ekonomik anlamda yardımlar yapmayı planlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla vakit geçirdiğiniz takdirde sorunlarınızdan uzaklaştığını hissedeceksiniz.
21 Aralık Pazartesi 2021 günü Terazi burcunu neler bekliyor?
Sevgili terazi burçları ve yükseleni terazi olanlar, bugün sizin için iş hayatınızda duygularınızı ve mantığınızı karıştığı bir gün olabilir. Bugün verimli bir çalışma planı size zor olacak gibi görünüyor. Düşünürken kişisel deneyiminizi ve yeteneklerinizi baz alarak düşünmeniz size fayda sağlayacak. Yakın çevrenizden aldığınız destekler hedeflerinize yaklaşmanıza yardımcı olacak. Şu sıralar duygusal paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Ayrıca kendinizi daha iyi ifade etmek için yeni yollar arayabilirsiniz.
21 Aralık Pazartesi 2021 günü Akrep burcunu neler bekliyor?
Sevgili akrep burçları ve yükseleni akrep olanlar, bugün para ile alakalı konular gündemde olabilir. Bu para kazanma konusundaki çabalarınız gittikçe artacak gibi duruyor. Beklemediğiniz olaylar karşınıza yeni fırsatlar çıkartabilir. Hayatınıza yeni gelecek insanlar sayesinde güzel iş teklifleri alabilirsiniz. Bunun yanı sıra olumlu anlaşmalara imza atma ihtimalimiz yüksek duruyor. Eğer ödemeyi planladığınız ya da ödemeniz gereken bir borcunuz varsa gün içinde bunu halletmeye çalışmalısınız.
21 Aralık Pazartesi 2021 günü Yay burcunu neler bekliyor?
Sevgili yay burçları ve yükseleni yay olanlar, yapacağınız çalışmalarda daha dikkatli ve titiz davranacaksınız. Çalışmalarınızın görsel açıdan daha güzel olması için özen göstereceksiniz. Şu sıralar aşk hayatınızda hareketlenmeler meydana gelebilir. Duygusal anlamda kendinizi tamamlamış ve mutlu hissedeceğiniz bir güne adım atıyor gibi duruyorsunuz. Partnerinizde beraber yeni başlangıçlar yaparak daha mutlu hissedebileceksiniz.
21 Aralık Pazartesi 2021 günü Oğlak burcunu neler bekliyor?
Sevgili oğlak burçları ve yükseleni oğlak olanlar, bugün özgürlük duygunuz daha ağır basacak ve sizi kısıtladığını düşündüğünüz insanlardan uzak duracaksınız. Bugün alışkanlıklarınızdan vazgeçmenize neden olabilecek bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz. Çevrenizdekilerle beraber değişik organizasyonlar planlayabilirsiniz. Bugün size zarar verdiğini düşündüğünüz insanlarla aranıza belli bir mesafe koymak isteyeceksiniz.
21 Aralık Pazartesi 2021 günü Kova burcunu neler bekliyor?
Sevgili kova burçları ve yükseleni kova olanlar, bugün yakın ilişkilerinizde daha da eğileceğiniz bir gün olabilir. Mesafeli davranmak istediğiniz kişilerle aranızda bu dengeyi sağlamada biraz güçlük çekebilirsiniz. Bugün kendinizi korumaya almayı isteyeceğiniz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Duygusal manada travma hissettiğiniz kısımlar yüzünden bunalmış hissedebilirsiniz. Yelpazenizi genişletmeye çalışacaksınız. Duygularınızla mantığınızı karıştırmamaya dikkat edin.
21 Aralık Pazartesi 2021 günü Balık burcunu neler bekliyor?
Sevgili balık burçları ve yükseleni balık olanlar, bugün enerjinizi yükseltmek için yeni adımlar atacağınız bir gün olacak. Bilinçaltınızdaki düşüncelerden uzaklaşmak için çaba göstereceksiniz. Ekonomik anlamda endişelendiğiniz durumları baştan değerlendireceksiniz. Üzerine yoğunlaştığınız konularda kararsız kaldığınız durumlar varsa bunları etrafınızdakilere sormayı deneyebilirsiniz.
 

günlük burç yorumları burç burç yorumları