Günlük burç yorumları: 22 Şubat 2022 Salı Astroloji burç yorumları

TAKİP ET

Astroloji her geçen gün daha çok insanın dikkatini çekmeye devam etmekte. Burçlar ve günlük burç yorumları ise araştırılmaya devam etmekte. Peki sizin günlük burç yorumunuz ne? Detaylı burç yorumu haberimizde...

Reklam
Reklam

22 Şubat 2022 burç yorumu- Koç burcu
Sevgili koçlar bugün bazı engeller yaşayabilirsiniz ve bu engellerin ise genel olarak otorite veya iletişim sorunları ile ilgili olabilir. Maddi açıdan dikkatli olmanızı yine yerinde olacaktır. Eğer bugün birileri sizden borç isterse onlara borç verme zamanda olmadığımızı söyleyin ve borç vermekten kaçının. Bugün bazı arkadaşlarınızla aranızda hafif tartışmalar meydana gelebilir ancak şüpheci tavrınız sizi genelde doğruyu götürüyor olsa da bu sefer yanılma ihtimaliniz büyük diyebiliriz. 

Boğa burcu
Sevgili boğalar genel olarak fevri tutumlar içerisinde olan bir burçsunuz ve bu da partneriniz ile aranıza kopmalar girmesine sebep olabilir. Ancak partneriniz ile kopmalara sebep olan bu durum arkadaşlık ilişkilerinizde tam tersi olarak olumlu gelişmeler içerisinde sizi sürükleyecektir. Bugün sosyalleşmenizi tavsiye ederiz. İşyerinizde çıkacak olan iletişim problemleri ile veya karşınıza çıkacak olan diğer engellere dikkat etmenizi öneririz. 

İkizler burcu
Sevgili ikizler bugün sağlığınız açısından pek iyi bir gün değil ancak yine de dikkat ettiğiniz koşulda sizi zor duruma sokmayacak problemler ile karşılaşabilirsiniz. Eğer bir işveren ikizler burcu iseniz yanınızda çalışanlarla ya da başka bir yerde çalışmak da iseniz iş hayatınız içerisindeki kadınlarla iletişim problemi yaşama ihtimaliniz var. Bugün yanlış anlaşılmalar dan kendinizi uzak tutmaya çalışın. 

Yengeç burcu
Sevgili yengeçler farklı alanlarda hobilere sahip bir boşsunuz bu alanlarda şüpheci olarak davranmanız bugün sizi huzursuz hissettirebilir. Sosyal çevrenizdeki insanları ise dikkat etmeniz gerekebilir çünkü onlar sizi zor duruma sokabilirler. Eğer bugün yeni bir sözleşmeye imza atacak iseniz bunu fazlaca düşünerek yapmanız gerekir yoksa bu durum size maddi açıdan belli sorunlar yaşatabilmekte. 

Aslan burcu
Sevgili aslanlar bugün için evinizde veya aile hayatınızdan ufak tefek ani pürüzlere ve duygusal krizlere sebebiyet verecek problemler yaşayabilirsiniz. Kariyer hayatınız içerisindeki tutarsız durumlar sizin ishal manada huzuru yakalayamam anılar sebep olabilmekle birlikte bugün için bu durumları biraz daha dikkat etmenizi öneririz. Bugün için kendimizi güvende hissetmediği nizi söyleyebiliriz ve bundan dolayı bir ilişki kurmak evlilik veya bir ortaklığa girmek durumlarından bugün için uzak durmanız gerekebilir çünkü bugün alacağınız kararlar pek yerinde olmayabilir. Yine de maddi kaynaklar açısından sizi olumlu bir gün beklediğini söylememiz mümkün. 

Başak burcu
Sevgili başaklar yakın çevreniz içerisinde kardeşleriniz arasında veya eğitiminiz ile ilgili ufak ve aynı sorunlar içinde bulabilirsiniz kendinizi. Bugün için bazı insanlarla inandığınız konular hakkında çatışmalara girebilirsiniz insanlarla iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Bunun yanı sıra neden olduğunu anlamadığınız ufak tefek ağrılar eklemlerde diş ve deri problemleri ile karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza bugün oldukça dikkat etmeniz gerekmektedir. Bir ortaklık düşünüyorsanız veya eşiniz ile ilgili bugün olumlu haberler alabilirsiniz. 

Terazi burcu
Sevgili teraziler ani harcamalar yapmaktan kaçınmanız gereken bir gün içerisindesiniz. Çocuklarınız ile ilgili veya hobileriniz ile ilgili ufak tefek pürüzler yaşayabilirsiniz ve bunlarla ilgili harcamalar yapmanız gerekebilir. Ancak bugün için sizin sağlığınızla ilgili bir çalışma hayatınızı içerisinde bir desteğe ihtiyacınız var. 

Akrep burcu
Sevgili akrepler bugün aile içerisinde veya kendi evinizle ilgili problem yaşama ihtimaliniz oldukça yüksek. Aile problemlerinden kasıt ise aile büyükleri ile bir anlaşmazlık içine girebilirsiniz. Eğer bir ortaklık içerisindeyseniz veya hayatında biri var ise bu alanda da ufak ve ani bir sorun yaşayabilir bir sorun karşısında karşınızdaki kişinin fevri tutum içerisine girmesi sizi şaşırtabilir. Ancak siz yinede sakinliğinizii koruyun çünkü unutmayın 7 ve 17 Kasım doğumlu akrepler için bugün aşk fırsatlarının doğduğu bir gün. 

Yay burcu
Sevgili yaylar bugün içinize kapanmak isteyebilirsiniz. Sağlık problemlerinizi bugün oldukça dikkat etmeniz gerekir. Bugün psikolojik olarak biraz çöküş yaşadığınız bir gün içerisindesiniz bunun yanı sıra isem kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile herhangi bir konuda iletişim sorunu yaşama ihtimaliniz var. Trafiğe çıkacak iseniz bu konuda dikkatli olmanızı öneririz. Aile ev içerisinde bugün sizin için huzur bulunabilir.

Oğlak burcu
Sevgili oğlaklar bugün için arkadaşlarınızla bir iletişim problemi yaşama ihtimaliniz var ve bugün duygularınızı ifade ederken yanlış anlaşılmalar dan kaçınmanız gerekmektedir. Aşk hayatınız içerisinde ise ayni problemler veya kopmalar yaşayabilirsiniz buna dikkat edin. Yapacağınız harcamalar da ise daha tutumlu davranmanızı öneririz çünkü önümüzdeki günler içerisinde para konusu sizi biraz zorlayacak

Kova burcu 
Sevgili kovalar bugün kariyer ve iş hayatınız için soğuk tutumunuz ve kötüyüm tavrınız dan kaynaklı olarak bazı problemler yaşama ihtimaliniz var. Kendinizi ifade ederken büyük sorunlar yaşayabilirsiniz bu sorunların yanı sıra aile ve ev hayatımız içerisinde ise yine bir takım problemler ile karşılaşma ihtimaliniz var. 

Balık burcu
Sevgili balıklar bugün için trafiğe çıkacağınız zamanlarda dikkatli olmanızı ve bunun yanı sıra ise trafik kazası gibi iletişim kazalarında dikkat etmenizi öneririz. Tepkisel davranışlarınız bazı problemlere yol açmakta. Psikolojinizi bugün için dikkat etmeniz yerinde olacaktır çünkü hayatımızdaki otorite ile bir çatışma içerisinde girme ihtimaliniz var ve bunlar kaçınmalısınız.

oğlak burcu günlük burç yorumları balık başak