Günlük burç yorumları 23 Aralık 2021 Perşembe

TAKİP ET

Astrolojiye ilgisi olanlar günlük araştırdığı burç yorumları yoğun ilgi görmeye devam ediyor. 23 Aralık günü burçları neler bekliyor sorusu ise sorulmaya başladı. Aşk, kariyer ve genel konularda burçları neler bekliyor? 23 Aralık Perşembe günü burç yorumları hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

12 aya özel on iki tane burç bulunması haline hepsinin yapıları özellikleri farklılık göstermektedir. Burç belirlemesinde doğduğunuz gün ve hatta saatin bile önemi olabilir. Burç yorumları sıkça takip edenler ise aylık, haftalık ve günlük burç yorumlarının yapılmasını bekliyor. İşte 23 Aralım 2021 günlük burç yorumu şöyledir;

23 Aralık Koç burç yorumu

Koç burçlarını bugünlerde kontrolünüzün dışında hareketler sergileyebilirsiniz. Bu durumlarda ise bilinçaltınızı temizlemekte yarar var. Kendinizi rahatlatmak için yoga ve meditasyona başvurabilirsiniz. Sosyal çevreniz de yer alan durumlardan kendinizi uzaklaştırıp soyutlanmalısınız. 

23 Aralık Boğa burç yorumu

Duygusallık özelliği sıkça görülen burçlardan olan boğalar bugün duygulardan uzak durmalısınız. Alacağınız kararlarda duygusal olarak değil mantıksal bakmalısınız. Kendi kararlarınızı kendiniz vereceğiniz duruma geldiğinizden çevre faktörlerinden etkilenmeyeceğiniz aşikar. 

23 Aralık İkizler burç yorumu

Maddi durumunuzu güçlendirmek için ekstra mesai harcamanız gerekebilir. Karşınıza çıkan iş fırsatlarını değerlendirmeye çalışmalısınız. Aksi halde fırsatları elinizden kaçırabilir ve pişman olabilirsiniz. Ailenizle birlikte ileriye yönelik planladığınız konularda belli başlı değişiklikler söz konusu olabilir. Yakın bir arkadaşınızla aranızı bozmaya çalışan bir kişiyi hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz.

23 Aralık Yengeç burç yorumu

Duygusal konularda derin bir kavrayış yeteneğine sahipsiniz. Bugün partnerinizle yaşadığınız yoğun duygular yüzünden zor anlar geçirebilirsiniz. Sosyal yaşantınızda yalnız kalmaktan hoşlanmadığınızı ona anlatmalısınız. Bunun yanı sıra aile ilişkilerinde ise dikkatli olmakta yarar var. 

23 Aralık Aslan burç yorumu

Bugünlerde ay sizin burcunuz da ilerliyor. Bu nedenle uzun ara sonra kedinize güveniniz artıp kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Güçsüz olmanızın başarıyla hiçbir alakasını olmadığını ise bu sayede görebilirsiniz. Arkadaş çevrenizle birlikte çok fazla zaman geçirmek ekstra para harcamanıza neden olabilir. Kontrollü harcamalar yapmalı, gereksiz olan alışverişleri yapmamalısınız. 

23 Aralık Başak burç yorumu

Günlük hayatınızda yaşadığınız kötü olayları partnerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Kendinizden ödün vermekten vazgeçin ve artık karşı tarafın bir şeyler yapmasını bekleyin. Kariyeriniz de ise bugünlerde beklenmedik yükseliş yaşayabilirsiniz. 

23 Aralık Terazi burç yorumu

Terazi burcu bugün, karar vermenizi engelleyen durumları ortadan tamamen kaldırmak isteyebilirsiniz. Size iyi gelen kişilerle daha fazla zaman geçirmek duygusallıktan arınmanıza yardımcı olacaktır. Maddi anlamda yaptığınız tutumlu ilerleyiş sayesinde gün içerisinde rahat alışveriş yapabileceksiniz. Almak istediğiniz ürünleri temin edebilir, eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz.

23 Aralık Akrep burç yorumu

Aile kavramlarına değer vermenize rağmen, onların istekleri zorlanmanıza neden olacaktır. Sizin kuşkucu yapınız ve bazı olaylarda farklı fikirlerinizin olması yüzünden aranız açılabilir. Bacak kramplarına dikkat edin. Son günlerde yaşadığınız maddi sorunların ise geçeceğini bilmelisiniz. 

23 Aralık Yay burç yorumu

Etrafınızdaki insanlar her ne kadar sizin iyiliğinizi düşünse de hayatınız hakkında son kararı alması gereken kişi sizsiniz. Duygularınıza hakim olmalı ve ne istediğinizi kendinize sormalısınız. Mantıksız davranışlardan kaçınacak, planlarınızı sağlam temeller ardına atmaya çalışacaksınız.

23 Aralık Oğlak burç yorumu

23 Aralık günü alacağınız bir haber moralinizi bozabilir. Fakat bu durumun kısa sürmesi sizin elinizde. Duygusallıktan uzak mantıkla hareket etme zamanı. Uzun süredir geçiştirdiğiniz sağlık kontrollerine ise en kısa zamanda gitmelisiniz. 

23 Aralık Kova burç yorumu

Duygularınız mantıklı düşünmenizi gün içerisinde engelleyebilir. Uzun zamandan beri takip ettiğiniz bir yatırım piyasası hakkında net kararlar alabileceğiniz konuma gelebilirsiniz. Tamamlamanız gereken işlere biraz daha özverili yaklaşmalısınız.

23 Aralık Balık burç yorumu

Duygularınızı mantığınızla birleştirmek isteyecek ve bu konuda da başarılı olacaksınız. Güçlü düşünmek ve büyük oynamak istiyorsunuz. Bilinçaltı potansiyeliniz gün geçtikçe yükseliyor. Bugün şartlar sizden yana olacak.

günlük burç yorumu 23 Aralık burç yorumu 23 Aralık günü burçları neler bekliyor