Günlük burç yorumları 28 Aralık 2021 Salı

TAKİP ET

Günlük burç yorumlarını takip eden astroloji severler 28 Aralık Salı günü burç yorumlarını araştırmaya başladı. Burç yorumları kişinin doğum anında yıldızların ve gezegenlerin konumlarından yola çıkılmaktadır. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor. 28 Aralık Salı günü günlük burç yorumu haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Burç yorumları günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanmaktadır. Burçlara ilgisi olanlar yorumları her gün takip ederken 28 Aralık Salı günü burç yorumunu da araştırmaya başladı. 12 burcun her biri birbirinden farklı özelliklere sahiptir. İşte 28 Aralık günlük burç yorumları şöyledir;

28 Aralık Koç burç yorumu

Uzun süredir planladığınız uzun yolculuğa biraz daha ara vermelisiniz. Kendinizi yormadan dinlenerek hareket etmekte yarar var. Kafanızı taktığınız sağlık problemi evde dinlenerek ve kolay tedavi yöntemleriyle atlatılabilir. 28 Aralık günü koç burçların rengi koyu turkuaz olarak belirlendi. Şans getirdiği düşünülen 11, 14 rakamları ise sıkça gün içerisinde kullanılabilir. İkili ilişkileriniz de acele etmeden temkinli olmalısınız. 

28 Aralık Boğa burç yorumu

Maddi konularda alım satımlar bugün kapınızı çalabilir. Mülk sahibi olduğunuz ve bu konuda büyük uğraşlar vermeniz sonucunda 28 Aralık doğru vakit dilimi kabul edilebilir. Sosyal çevreniz de bulunan yakınınıza maddi yardım yapıp borç vermek sizin de içten yenilenmenize yardımcı olacaktır. Boğa burcunun şanslı rengi açık kırmızı olup, uğurlu rakamı ise 18 ve 20 olarak belirlendi. Bugün ise sevgilinize vakit ayırmalısınız. 

28 Aralık İkizler burç yorumu

Dönem dönem gereksiz para harcamalarınız olabilir fakat bugün aileden birinin yaptığı gereksiz para harcaması sizi oldukça sinirlendireceğe benziyor. İş yerindeki işleri hızlandırma çabalarınız dirençle karşılaşabilir, ancak sonunda yolunuzu alabileceksiniz. İş adamları ufukta bazı kazançlı fırsatlar bulabilirler. İkizler burcunun bugün ki rengi ise şeftali rengi kabul edildi. Bugün alacağınız kararlar da ise 26 ve 28 rakamlarını kullanmakta yarar var. 

28 Aralık Yengeç burç yorumu

 Bugün bir kıdemli ile aynı noktaya gelmeyin ve etkileşiminizde daha incelikli olun. Bazıları için kazanç potansiyeli artacak şekilde ayarlanmıştır. Son teslim tarihine yaklaşan bir projeyi tamamlamak için bazı çabalar gerekecektir. Ev cephesinde özel bir şey yapılabilir. Yalnız seyahat etmektense birisiyle seyahat planlamak doğru bir karar olacaktır.

28 Aralık Aslan burç yorumu

Aile hayatınız da beklediğiniz huzuru, mutluluğu 28 Aralık günü bulacaksınız. Aile fertlerinden bazıları evi yenilemek için tekliflerde bulunabilir. Aslında bu durum kişilerinde yenilenmesine yardımcı olmaktadır. İş hayatınızda yaşadığınız rekabetten uzaklaşmanın tam zamanı. Aslan burçlarının bugün kullanması gereken renk mor olup uğurlu sayısı ise 11, 15 olmaktadır. 

28 Aralık Başak burç yorumu

Uzun bir yolculukta iyi vakit geçirmeye işaret edilir. Bazı inşaatçılar yakında bir ilçe açısından düşünmeye başlayabilir. Uzun süredir sıkışmış olan parayı serbest bırakabileceksiniz. İyi dileklerinizin birkaç iyi sözü, bugün sizi olumlu bir zihin çerçevesinde tutmak için harikalar yaratacak. Doğru beslenmek ve aktif bir yaşam tarzı sürdürmek, sağlığınızın tadını çıkarmaya devam ettiğiniz için boşa gitmeyecektir.

28 Aralık Terazi burç yorumu

28 Aralık günü terazi burçları kapıları açık bırakmalı beklenen aşk kapınıza gelebilir. Yeşil rengini ve 8,16 rakamlarına dikkat ederek gün geçirmeniz alacağınız kararlar ve yeniliklerde yardımcı olabilir. Uzun süredir sabit para akışına mağdur kalmanız sonucunda bugün maddiyat ile yenilik yapma zamanı. 

28 Aralık Akrep burç yorumu

Uzun süredir kendinizi kapatmanız ve aktivitelerden uzak kalmanızın bitmesi gerekiyor. Gün içinde yapılacak geziler ve eğlenceli dakikalar sizi kendinize getirmek için doğru karar olacaktır. Gün içinde mor rengi kullanmanız ise kendinizi iyi hissettirecektir. 12, 16 rakamları ise size doğru kararlar vermeniz de yardımcı olacaktır. İkili ilişkileriniz de partneriniz ile vakit geçirmeyi unutmayınız. 

28 Aralık Yay burç yorumu

Zekanız ve bilginiz bugün profesyonel cephede sizin için günü kazanabilir. Sizin gibi düşünen arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınızla yeni bir şeyler planlamanız muhtemeldir. Başka bir şehri veya kasabayı ziyaret etmeyi planlıyorsanız, bu uygun bir dönem gibi görünüyor. Aşk hayatınız da haksızlıklara maruz kalabilirsiniz bu nedenle temkinli olmakta yarar var. 

28 Aralık Oğlak burç yorumu

28 Aralık günü oğlaklar için oldukça romantik dolu geçmesi bekleniyor. Kahverengi kullanımlarını bugün arttırıp 12, 18 rakamlarına dikkat edilmesi gerekmektedir. Aile içince cepheleşmeler sizi korkutmasın olayın dışında kalıp politik olmanız sizi bu işten kurtaracaktır. 

28 Aralık Kova burç yorumu

 Aile tarafından verilecek iyi haberler muhtemelen ayrı kalmak zorunda kalanları mutlu edecek. Yıldızlar seyahat için en uygun olanlardır, bu nedenle tatil için herhangi bir plan yapmadıysanız, şimdi yapın. Finansal istikrar arayanlar, mülk cephesinde olumlu bir şey bekleyebilirler. Karşı cinsten romantik hediyeler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Fakat bu durum da karar vermek ya da geleceği düşünmek yerine anı yaşamanız sizi mutlu edecektir. Yeşil rengi ve 9,15 rakamlarını kullanarak 28 Aralık gününü geçirmelisiniz. 

28 Aralık Balık burç yorumu

Uzun süredir aksattığınız sağlık sorunlarının üzerine gidip kontrollerinize gitmelisiniz. Balık burcunun duygusallığı herkes tarafından bilinirken bugün alacağınız kararlarda mantık yönünden düşünmeniz sizin yararınıza olacaktır. Gümüş rengini üstünüz de bulundurmanız sizi güçlü hissettirecektir. 

günlük burç yorumu 28 Aralık Salı burç yorumu burçları neler bekliyor burçların uğurlu sayısı