Günlük burç yorumları: 28 Şubat 2022 Pazartesi Burçları sağlık, iş, aşk, evlilikte neler bekliyor? 

TAKİP ET

Hangi burç olursanız olun her gün gazetede, dergide ya da sosyal medya mecralarında bakmadan geçmediğiniz mutlak bir konu var: Günlük Burç Yorumları. Bugün burç yorumumda neler var; sağlık, iş ve aşk hayatlımda beni neler bekliyor diye merak edenler 28 Şubat 2022 Pazartesi günlük burç yorumlarını sizler için derledik. İşte 28 Şubat 2022 günlük burç yorumları... 

Reklam
Reklam

Hangi burç olursanız olun her gün gazetede, dergide ya da sosyal medya mecralarında bakmadan geçmediğiniz mutlak bir konu var: Günlük Burç Yorumları. Bugün burç yorumumda neler var; sağlık, iş ve aşk hayatlımda beni neler bekliyor diye merak edenler 28 Şubat 2022 günlük burç yorumlarını sizler için derledik. İşte merak edilenler...   



Koç Burcu 

Koçlar, haftanın ilk gününe sosyalleşerek başlıyorsunuz. Arkadaşlarınız, topluluk ya da derneklerde kendinizi gösterebilirsiniz. Ayrıca evlilik planınız bulunuyorsa bugün onunla da ilgilenebilirsiniz. Sosyal çevre, topluluk ya da derneklerden ötürü ani para çıkışları yaşayabilirsiniz. Bu yüzden dikkatli olmalı ve harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. 



Boğa Burcu 

Sevgili Boğalar; kariyer ve iş hayatınızla ilgilenerek haftaya ilk adımınızı atıyorsunuz. Kariyer hayatınızda kadınlarla ani sorunlar yaşanabilir ve iş hayatınızda problemlere sebep olabilir. Bu nedenle sakin kalmaya çalışmalısınız ve kendinizi ifade ederken farkındalıkla işlerinizi yapmalısınız. 



İkizler Burcu

İkizler; uzak akrabalar, sosyal çevre, hukuk, eğitim, uzak mesafe seyahat konularıyla haftaya başlangıç yapıyorsunuz. Psikolojik olarak kendinizi ani sorunlar içinde bulabilir ve duygularınızı ifade ederken fevri bir tutum sergileyebilirsiniz. Eğer bir seyahatiniz olacaksa trafikte ve yolculukta dikkatli olmalısınız. 



Yengeç Burcu 

Sevgili Yengeçler; bu haftaya borç, ödemeler, para konularıyla başlıyorsunuz. Sosyal çevre, topluluk ya da cemiyetten dolayı ani para çıkışları yaşayabilirsiniz. Fakat Ay’ın dürtüselliğinden ötürü gün içerisinde harcama yapmamaya özen gösterin, çünkü bu sadece tuzak olacaktır. Aynı zamanda sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Eğer ameliyat olacaksınız, bugün ani sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. 



Aslan Burcu 

Aslanlar; ilişki, evlilik ya da ortağınızla ilgilenerek haftaya başlıyorsunuz. İş hayatınızdaki yaşayabileceğiniz ani sorunlar ilişkinizi olumsuz yönde etkileyebilir. Duygularınızı ifade ederken fevri bir tutum sergileyebilirsiniz. 



Başak Burcu 

Sevgili Başaklar; çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar ya da gündelik işlerle haftaya başlayabilirsiniz. Bugün sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gereken bir gün. Ani sağlık sorunlarıyla karşı karşıya gelebilirsiniz. Aynı zamanda hukuk, uzak mesafe seyahat, eğitim konularında sizi engelleyebilecek durumlarla karşılaşılabilirsiniz. Bu yüzden sakinliğinizi korumaya çalışın 



Terazi Burcu 

Aşk, flört, çocuk ya da hobinizle ilgilenerek haftaya başlayabilirsiniz Teraziler. Aşk, çocuk ya da hobilerden dolayı ani borçlanma veya para kaybı yaşayabilirsiniz. Sakin kalmalı ve maddi kaynaklarınızı akıllıca kullanmaya çalışmalısınız. 



Akrep Burcu 

Akrepler; bu hafta ev ve ailenizle ilgilenerek haftaya başlıyorsunuz. 2 ve 12 Kasım aralığında doğan Akrepler ise duygusal olarak kendinizi ifade etmekte zorluk çekebilirsiniz. Dikkatli olmalısınız. Aile içi sorunlar, evlilik ya da ilişkinizi olumsuz yönde etkileyebilir. 



Yay Burcu 

Yay Burçları; haftaya seyahat, eğitim, yakın çevre ve kardeşlerle ilgilenerek başlayabilirsiniz. Ani sağlık sorunlarına açık bir gündesiniz. Bu yüzden dikkatli olmalısınız. Çalışma hayatınızda, yanınızdaki çalışanlarla iletişim problemleri yaşayabilirsiniz ve tartışma içinde kalabilirsiniz. 



Oğlak Burcu 

Oğlaklar; yeni haftaya maddi kaynaklar ve kazançlarınızla ilgilenerek başlıyorsunuz. Çocuk, hobi ya da aşk hayatınızdan dolayı ani para harcamaları yapabilirsiniz. Paranıza sahip çıkmalısınız Oğlaklar! 2023 ortalarına kadar kazançlarınızla ilgili kısıtlandığınız bir dönemdesiniz. 



Kova Burcu 

Kendinizi özgürce ortaya koyabildiğiniz, kendinizi doğru ifade edebildiğiniz bir gündesiniz Kovalar. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Aile içindeki problemlerden dolayı ani sorunlar yaşanabilir. Bu yüzden sakin kalmaya çalışmalı ve fevri davranışlarda bulunmamalısınız. 



Balık Burcu 

Balıklar; bu haftaya içe çekilerek, duygusal olarak yalnız kalmak isteyerek bir başlangıç yapabilirsiniz. Rüyalarınız, haberci rüyalar olabilir. Yakın çevre, kardeşler, eğitim konularında iletişim problemleri yaşanabilir. Psikolojik olarak zorlanabilirsiniz. Ayrıca trafik kazalarına açıksınız. Trafikte dikkatli olun! 
 

günlük burç yorumları 28 Şubat Pazartesi ünlük burç yorumları 28 Şubat 2022 günlük burç yorumları Boğa Burcu Yengeç Burcu Başak Burcu Aslan Burcu Akrep Burcu Yay Burcu Oğlak Burcu Balık Burcu İkizler Burcu Terazi Burcu Kova Burcu Koç Burcu