Günlük burç yorumları 29 Ocak 2022 Cumartesi

TAKİP ET

Günlük burç yorumlarını takip edenlerin merakla beklediği 29 Ocak 2022 Cumartesi günü burç yorumları açıklandı. İşte konu hakkında merak edilenler…

Reklam
Reklam

Burçları, gökyüzündeki hangi olaylar bekliyor. Gökyüzündeki değişimlerin hayatlarını etkilediğine inanan astroloji meraklıları, burç yorumlarını araştırıyor. Astroloji uzmanları 29 Ocak 2022 Cumartesi günü burç yorumlarını açıkladı. Hangi burcu neler bekliyor.

29 OCAK 2022 CUMARTESİ TÜM BURÇ YORUMLARI



KOÇ BURCU (21 Mart - 20 Nisan) Günlük Burç Yorumları 29 Ocak 2022 Cumartesi

Koç burçları, düşüncelerinizi içinizde tutuyor ve kimseyle paylaşmıyorsunuz. Aceleci olduğunuz ve yetiştirmeniz gereken konular olduğu durumlarda içe kapanık ve alıngan bir tavır sergiliyorsunuz. Duyguları gizlemek sizden sorulur. İş ortamında arkadaşlarınız sizden şikayetçi oluyorlar. Biraz çevrenize açılmakta fayda var.

BOĞA BURCU (21 NİSAN - 20 MAYIS) Günlük Burç Yorumları 29 Ocak 2022 Cumartesi 

Son zamanlarda aşk gözünüzü kör etmiş gibi görünüyor. Bugünlerde, garip bir karmaşanın içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Çevrenizden hiçbir olumsuz düşünce duymak istemiyor ve kendinizi etrafınızdan soyutluyorsunuz. Fakat çevrenizdeki kişiler sizin iyiliğinizi istiyor. Son zamanlarda bu konuda da duygularınızı içinizde tutuyor ve kimseye anlatmıyorsunuz.

İKİZLER BURCU (21 MAYIS - 20 HAZİRAN) Günlük Burç Yorumları 29 Ocak 2022 Cumartesi 

Aktif, kalıcı, inatçı ve yüksek motivasyonunuz herkesi şaşırtmaya yetiyor. Kafanızda dönen birçok düşünce birden fazla işi bir arada yapmanıza neden olacak. Çevrenizdekiler bu enerjinize hayran kalacak. Ama size müdahale edilmesi durumunda yer yerinden oynayabilir. Kendinize özgü yaşam tarzınıza müdahale edilmesinden hiç hoşlanmıyorsunuz.

YENGEÇ BURCU (21 HAZİRAN- 22 TEMMUZ) Günlük Burç Yorumları 29 Ocak 2022 Cumartesi 

Yengeç burçları, çekici olmanız ve ikna gücünüzün yüksek olması çevrenizde olumlu etkilere sebep oluyor. Gün içerisinde girdiğiniz her ortamda, sizin istekleriniz daha ön plana olacak ve kendinizi rahatlıkla ifade edebileceksiniz. Bugün sizin için güzel bir gün olacak.

ASLAN BURCU (23TEMMUZ - 22AĞUSTOS) Günlük Burç Yorumları 29 Ocak 2022 Cumartesi 

Sevgili Aslanlar, duygulu, enerji dolu ve çekici kişiliğiniz herkeste hayranlık uyandırıyor. Bu özelliğiniz çevrenizin de sürekli kalabalık olmasına sebep oluyor. Fakat sizin gözünüz, sevdiğinizden başkasını görmüyor. Onu çok sevdiğinizi kimseden saklamıyorsunuz. Gelecekle ilgili yeni planlarınız var, o da sizinle aynı fikirde. Yaşayıp neler olacağını birlikte göreceksiniz. Ama güzel günler sizi bekliyor.

BAŞAK BURCU (23AĞUSTOS - 22 EYLÜL) Günlük Burç Yorumları 29 Ocak 2022 Cumartesi

Her zaman çekici olan Başaklar çekiciliğini, aşk konusunda da sürdürmeye devam ediyor. Eğlenmek tam size göre eğlenmeyi seviyorsunuz ve her zaman yeni fikirlere açıksınız. Yeni tanışacağınız kişilerle, ileriye dönük dostluklar kurabilirsiniz. Belki de yeni bir aşka yelken açarsınız.

TERAZİ BURCU (23 EYLÜL - 22 EKİM) Günlük Burç Yorumları 29 Ocak 2022 Cumartesi 

Hayatınızda bir süredir sizi meşgul eden kafanızı yoran konulara bir açıklık getireceksiniz. İlerleyeceğiniz yolda soğukkanlı olmanızda ve bu şekilde hareket etmenizde fayda var. Bugün her şey sizin istediğiniz gibi gerçekleşecek. İş ortamınızda güzel şeyler olacak hareketli bir gün sizi bekliyor. Aksiyona hazır olun.

AKREP BURCU (24EKİM- 21 KASIM) Günlük Burç Yorumları 29 Ocak 2022 Cumartesi 

Son zamanlarda duygusal açıdan inişli çıkışlı günler yaşıyorsunuz ve bu durum sizi olumsuz etkiliyor. Huzursuzluğunuzun tek nedeni bu durum. İlişkinizde bazen fazla kıskanç oluyorsunuz ve bu durum ikinizi de yıpratıyor. Bu konuda birbirinizi üzüyorsunuz. Yeni başlangıçların olacağı bir gün sizi bekliyor. Eskiyi unut ve önüne bak.

YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK) Günlük Burç Yorumları 29 Ocak 2022 Cumartesi 

Sevgili Yay burçları, parasal durumunuzu, duygusal yönde emniyete almak istiyorsunuz. Güven sizin için çok önemli ve en ufak bir güvensizlikten çok çabuk etkilenebiliyorsunuz. Bugün size gelecek olan iş tekliflerini iyice gözden geçirmenizde fayda var. Önlemini almadığınız işi kesinlikle onaylamayın. İş konusunda daha dikkatli ve emin adımlar atmanız gerekiyor.

OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 19 OCAK) Günlük Burç Yorumları 29 Ocak 2022 Cumartesi 

Bağlılık dendiği zaman akla ilk siz geliyorsunuz. İşte bu yüzden aşklarınızda hep sorun yaşıyorsunuz. Karşınızdaki kişinin sizin gibi düşünmediğini bilmeniz gerekir herkes sizinle aynı düşünemez. Birden fazla işi bir arada yapmak tam size göre bu konuda sizi durdurabilene aşk olsun. Bugün kaprisli olmanız sizi biraz zorlayacak. 

KOVA BURCU (20 OCAK - 18 ŞUBAT) Günlük Burç Yorumları 29 Ocak 2022 Cumartesi 

Sevgili Kovalar, coşkulu olduğunuz zaman çok güzel işler başarabildiğinizi herkes biliyor. Her alanda başarı sizi kendine çekiyor. Hayır sizin için asla kabul edilmez bir kelime. Girdiğiniz he işte harikalar yaratıyorsunuz. Tabi her şeyin en iyisini istersen en ufak bir aksilikte sinirli olmanız son derece normal.

BALIK BURCU (19 ŞUBAT- 20 MART) Günlük Burç Yorumları 29 Ocak 2022 Cumartesi 

Çok duygusal olduğunuz herkes tarafından biliniyor. Son zamanlarda duygularınızla başınız dertte. Çevrenizdeki kişilere şans vermek istemediğiniz bir gün sizi bekliyor. Ben bilirim tavrında olmanız arkadaşlarınızla sıkıntı yaşamanıza neden olabilir. Biraz kırılabilirsiniz. Ama bu durum sizde öfke değil de daha çok alınganlık olarak kendini gösterebilir. Son zamanlarda kafanızın içerinde kırk tilki dönüyor.

günlük burç yorumları burç yorumları 29 ocak 2022 burç yorumları