Günlük burç yorumları 9 Aralık 2021 Perşembe

TAKİP ET

9 Aralık 2021 tarihinde burçları neler beklemektedir? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu ne gibi gelişmeler bekliyor? Detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

Koç burcu 9 Aralık 2021 günlük burç yorumu

Belirli talepler için bazı görüşmeler yapmışsınız sevgili koçlar ancak bu konular için gecikmeler olabilir. Davranışlarınızdan fevriliği uzak tutmanız yararlı olacaktır. Eşiniz veya sevgiliniz sizden güven hissini yaşatmanızı isteyebilir. Bu isteklere karşı duyarlı olun.

Boğa burcu 9 Aralık 2021 günlük burç yorumu

İşiniz açısından istekleriniz dışında gelişmiş olan durumlar sizi rahatsız etmekte bunu biliyoruz sevgili boğalar. Çevreniz tarafından da bu durumlar fazla tutucu karşılanabilir. Bugün için organizasyon çalışmaları yapmaya yönelebilirsiniz. Bu ise sizin keyfinizi kaçırabilir. Organizasyonları kendinize keyifli hale getirmeye çalışmanız en iyisi olacaktır. 

İkizler burcu 9 Aralık 2021 günlük burç yorumu

Sevgili ikizler bu hayatta sorgulanması gereken sadece siz değilsiniz. Bu gibi sorgulama durumlarında çevre ile etkileşimde olduğunuzu unutmayın ve tek suçlanacak kişinin siz olduğunu da düşünmeyin. Bugün için iletişim beceriniz oldukça iyi. Bu yüzden konuşmak istediklerinizi bugün yapmanız iyi olur. 

Yengeç burcu 9 Aralık 2021 günlük burç yorumu

Bugün yüreklendirme sırası sizde diyebiliriz sevgili yengeçler. Bir iş arkadaşınız için başarılı olduğu bir konuda ona daha fazla cesareti vermeniz gerekebilir. Bunu sayesinde ise birlikte yapmış olduğunuz işlerin performansı daha da artar. Ancak bugün belirtmek gerekir ki aileniz ile bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu sorunları ise ince detayları ile yaklaşmanız sayesinde başarı ile çözmeniz söz konusu. 

Aslan burcu 9 Aralık 2021 günlük burç yorumu

Eğer karşımızda kariyerine yönelmiş olan bir aslan burcu var ise bu girişimlerini çekinmeden devam ettirilmesi gerektiğini söyleyebiliriz. Görev bilincinizin üst seviyede olması başarılı olmanız açısından büyük bir öneme sahip olacak. Konular içerisinde ufak detaylara takılmanız gereksiz çünkü burada önemli olan şey işi sonuçlandırıyor olmanızdır.

Başak burcu 9 Aralık 2021 günlük burç yorumu

Çevremizdeki bazı insanlara dikkat etmeniz gerekmektedir sevgili başaklar. Çünkü bu kişiler yaptıkları işlere gizemli bir süs vermek koşulu ile sizleri kıskandırmaya veya kışkırtmaya çalışmaktadırlar. Bu işler gizemli olduğu için siz de bu konuya da hayır merak duymaktasınız. Bugün eğer hayatınızda biri varsa o kişinin sizden sakladığı sırları araştırma eğilimi gösterebilirsiniz. 

Terazi burcu 9 Aralık 2021 günlük burç yorumu

Bulunmuş olduğunuz ortam dolayısıyla birtakım konularda acil olmaları sebebiyle hızlı konuşmalar yapmanız gerekebilir. Ancak bu konuşma esnasında verecek oğlunuz sözlere dikkat etmeniz gerekmekte. Bastırmış oğlunuz duygularınızın bugün size yön vermesini izin vermeyiniz. 

Akrep burcu 9 Aralık 2021 günlük burç yorumu

Siz duygularınızda yanılmayı  sevmiyorsunuz sevgili akrepler. Bu yanılma payı da sizi oldukça sinirlendirmektedir. Çevrenize karşı Emir verici nitelikte konuşuyor olmanız çevrenizdeki insanları rahatsız ediyor. Bu konuyu fark etmiyor olabilirsiniz ancak dikkatli olmanızı öneririz. 

Yay burcu 9 Aralık 2021 günlük burç yorumu

Sevgili yaylar bugün üretkenliğini oldukça zirvede diyebiliriz. Bu yüzden üretkenlik üzerinde yoğunlaşmasına sizin için iyi olabilir. Bugün için iletişim sürecinde bazı problemlerle karşılaşabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar ise size bu konularda tavsiye vermek isteyebilir ancak sizin onlara çok tepkili yaklaştığınız görünüyor. 

Oğlak burcu 9 Aralık 2021 günlük burç yorumu

Yaşanmış olan küçük olaylardan ötürü kendinizi güvensizlik sendromu içerisinde sokmam anızı öneririz sevgili oğlaklar. Çünkü bu durumu yaşayacak olmanız sizin işleriniz için büyük bir sıkıntıya sebep olabilir. Partneriniz ise duygularını çok yoğun yaşadığı için son zamanlarda duygu dolu konuşmalar yapmaya başlayabilir. 

Kova burcu 9 Aralık 2021 günlük burç yorumu

Sizler fazla duygusal olarak insanların da size öyle davranmasını bekliyorsunuz sevgili kovalar. Ancak insanlar bu şekilde davranmadığın da ise kendimizi geri çekmektesiniz. Çünkü sizlerin sınırları çok kırılgan ve bundan dolayı daha kendinizi savunmaya geçmeniz çok kolay oluyor. 

Balık burcu 9 Aralık 2021 günlük burç yorumu

İşiniz haricinde başka aktivitelere yönelmeniz gereken bir dönemdesiniz sevgili balıklar. Yeni kurslar yeni ortamlar size yeni bilgiler kazandıracağı için farklı bir sosyal ortam sağlayacağından dolayı da sizlere kendinize iyi hissettirecektir. Bu sıra fırsatlar ayağınıza gelecek. Yeni durumlarla karşılaşabilir ihtimaliniz de var ve bunları alışmanız da biraz zamanınızı alacak gibi görünmekte.

oğlakkoç balık akrep yay 9 aralık 2021 burç günlük burç yorumları