Günlük diziler ile yıldızı parlayan Özge Yağız Behzat Ç kadrosunda

TAKİP ET

Kanal 7'de yayınlanan günlük dizide rol alan ve yıldızı parlayan genç oyuncu Özge Yağız, Yapımcıların da gözdesi haline geldi. Show TV ekranlarında yayınlanan Baba dizisinde rol alan Özge Yağız dijital de yayınlanacak olan Behzat Ç. dizisinin kadrosuna katıldı.

Reklam
Reklam

Show TV ekranlarında yayınlanan Baba dizisi ile kariyerinde önemli bir adım atan genç oyuncu Özge Yağız son dönemlerin aranan isimlerinden biri haline geldi. Özge Yağız, yaz aylarında dinlenmek yerine çalışmaya devam ediyor. Alınan bilgiye göre genç oyuncu yeniden çekilecek ve Blu TV'de yayınlanacak olan Behzat Ç dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Behzat Ç. yeniden çekiliyor

Türk televizyonlarına bir döneme damga vuran diziler arasında yer alan ve reyting rekorları kıran Behzat Ç. dizisi yeniden çekiliyor. Geçtiğimiz yıllarda bir sezon daha çekilen ancak istediği başarıyı elde edemeyen dizi bu defa Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç Hikayesi ismi ile Blu TV'de yayınlanacak. Dizinin kemik kadrosunda bulunan Erdal Beşikçioğlu, Berkan Şal, İnanç Konukçu, Ege Aydan, Ayça Eren ve güven Kıraç yeni sezonda da devam edecek. Dizinin kemik kadrosunda bulunan Erdal Beşikçioğlu, Berkan Şal, İnanç Konukçu, Ege Aydan, Ayça Eren ve güven Kıraç yeni sezonda da devam edecek. Senaryosunu Arcan oğlun Kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Devrim Yalçın'ın oturduğu diziye katılan yeni isimler de var. Yeni sezonda Behzat Ç dizisinde Mehmet Ali Nuroğlu, Burak Dakak, Esra Ronabar, derin Beşikçioğlu, Evliya Aykan ve Gökçe Eyüboğlu gibi isimler de rol alacak.

Evde yolda kadroya katıldı

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. hikayesi dizisinde her bölümde başka bir cinayet konu alınacak. Bu sebeple de diziye çok sayıda ünlü isimlerin konuk olacağı tahmin ediliyor. O isimlerden biri de son dönemlerde Yıldızı parlayan oyunculardan Özge Yağız oldu. Show TV canlı yayında yayınlanan Baba dizisinde rol alan Özge Yağız Behzat Ç dizisinde de konuk oyuncu olarak rol alacak.