Güpegündüz banka önünde 100 bin dolar çaldılar

TAKİP ET

Beylikdüzü'nde gaspçılar banka önünde bekleyerek bankadan para çeken bir kişiyi takip ederek arabasının içerisinde darp etti. İçerisinde 100 bin dolar olan çantayı alan zanlılar, kayıplara karıştı.

Reklam
Reklam

İstanbul Beylikdüzü’nde  öğle saatlerinde bir bankanın önünde gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre bankadan 100 bin dolar para çekerek başka bir bankaya yatırmak isteyen adam, gaspçıların hedefi oldu. Para çeken kişiyi takibe alan hırsızlar etrafı kolaçan ettikten sonra bankanın önünde duran adamın arabasına bindi.

Arabada adamı darp edip, para dolu çantayı çaldılar
Bankadan para çekerek başka bir bankaya yatırmak için banka önüne gelen şahsın aracına binen gaspçılar, sürücü koltuğunda kalan adamı tehditler savurup darp etti. Gaspçılar adamı darp ederek içinde 100 bin dolar olan çantayı çalıp geldikleri araç ile kaçtılar. Olay sonrasında vatandaşlar gasp edilen adamın yardımına koşarken, ihbar üzerine bankanın önüne çok sayıda asayiş, olay yeri inceleme ve sağlık ekibi geldi. Polis ekipleri, çevrede bulunan güvenlik kameralarını tek tek inceleyip kaçan gaspçılara yakalamak için çalışma başlattı.
Gaspçıların hırsızlık anları  kamerada
Beylikdüzü'nde gerçekleşen güpegündüz yaşanan milyonluk vurgun güvenlik kameraları ile kaydedildi. Kaydedilen görüntülerde, şahsın arabayı yanaştırıp durdurmasının ardından, gaspçıların arabaya binip paraları çalarak kaçtığı ve şahsından arkalarından koşarken yere düştüğü görülüyor.

 

beylikdüzü Hırsızlık