H&M LGBT paylaşımı! H&M sahibi kim? H&M Türkiye kimin?

TAKİP ET

İsveç giyim markası H&M, internet sayfasından yaptığı paylaşımla tepki topladı. Sosyal medyanın gündemine oturan paylaşıma tepkiler çığ gibi büyürken olay kısa sürede gündemin ilk sıralarına yerleşti. H&M LGBT paylaşımı sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Paylaşıma tepki yağdı ve boykot çağrısı yapıldı. Binlerce kişinin tepkisini çeken paylaşımla ilgili çok sayıda tweet atıldı. 

Reklam
Reklam

İsveç giyim markası H&M, internet sayfasından yaptığı paylaşımla tepki topladı. Sosyal medyanın gündemine oturan paylaşıma tepkiler çığ gibi büyürken olay kısa sürede gündemin ilk sıralarına yerleşti. H&M LGBT paylaşımı sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Paylaşıma tepki yağdı ve boykot çağrısı yapıldı. Binlerce kişinin tepkisini çeken paylaşımla ilgili çok sayıda tweet atıldı.  H&M Türkiye’nin internet sayfasında yapılan paylaşım tepkilere yol açtı. Aileyi hedef alan bir propagandayla sosyal medyanın gündemine yerleşen H&M, ‘Seçtiğim ailem’ adı verilen bir konsept yayınladı ve bu paylaşımıyla tepki çekti. Tepki çeken paylaşımın ardından H&M Türkiye kimin? H&M sahibi kim? H&M Türkiye LGBT paylaşımı nedir? Gibi çok sayıda soruya yanıt aranmaya başlandı. Detaylar haberimizde…

‘Seçtiğim Ailem’

İsveç giyim markası olan H&M, Türk vatandaşların kullanımı için bir internet sayfası açmıştı. H&M Türkiye’nin internet sayfasından yapılan LGBT paylaşımı tepki topladı. ‘Seçtiğim ailem’ adı verilen bir konsept yayınlanan H&M, ‘Seçilmiş bir aile, birbirini desteklemeyi ve sevmeyi özellikle seçen insanlardan oluşuyor. Kimi seviyor olursanız olun, her ne olursa olsun orada olmaya ve kim olduğunuzu kutlamaya odaklanıyor. Birbirlerini seçen LGBTQIA+ aileleri ile tanışın.’ paylaşımı ile tepki çekti. 

H&M Türkiye Kimin?

Hennes & Mauritz AB (H&M), İsveç merkezli uluslararası perakende bir giyim firmasıdır. Hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren firma, kadın, erkek, çocuk ve gençler için kıyafet üretmektedir. 2019 yılından itibaren 74 ülkede 5 bin değişik isimli mağazalarda 126 bin çalışanıyla hizmet veren H&M, dünyanın en büyük ikinci giyim mağazasıdır. H&M firmasının kurucusu Erling Persson’dur. Firma şu an Persson’un oğlu Stefan Persson ve Helena Helmersson tarafından yönetilmektedir.