Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor nerede çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları

TAKİP ET

Hababam Sınıfı serisinin beşinci filmi olan Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor, ekrana geldiği zamanlarda izleyici tarafından büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Komedi türünde olan ve izleyenleri kahkahaya boğan film, usta oyuncu Kemal Sunal'ın yer almadığı ilk filmdir. Bu filmde Münir Özkul ise son kez bulunmuştur.

Reklam
Reklam

Hababam Sınıfı serisinin beşinci filmi olan Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor, ekrana geldiği zamanlarda izleyici tarafından büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Komedi türünde olan ve izleyenleri kahkahaya boğan film, usta oyuncu Kemal Sunal’ın yer almadığı ilk filmdir. Bu filmde Münir Özkul ise son kez bulunmuştur. Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi oyuncu kadrosu, konusu ve çekimlerinin gerçekleştirildiği mekanları ile merak konusu olmaya devam ediyor. Geçmişten günümüze Türk sinemasının efsane serisi olan Hababam Sınıfı’nın beşinci fişmi olan Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor ile ilgili merak edilenlere yanıt aranıyor. Peki, Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor nerede çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor hangi yıl çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor konusu nedir? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kimler? İşte tüm merak edilenler…

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor Konusu

Kız-erkek şeklinde olan Hababam Sınıfı yine haylazlıklarına devam etmektedir. Sınıfa yeni gelen aşiret reisinin oğlu Bilo kendisinin ağa ilan eder. Öğrenci arkadaşları ise onunla kafa bulmaya başlar. Ancak Bilo biraz saf olduğu için kendisiyle alay edildiğinin farkına varmaz. Okulun yeni asabi hocası Hürrem ise tam bir erkek düşmanıdır. Sınıftaki Ayşe ve kıvırcık Ömer isimli iki öğrenci arasında aşk başlar ve kız hamile kalır. Fakat öğrenciler hamilelik testini yaptırdıklarında kimya hocası incelediği idrar örneğinin Hürrem hocaya ait olduğunu düşünür ve ortalık fena karışır. Filmin sonunda ise Ayşe doğum yapar. 

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor Oyuncuları

-    Münir Özkul

-    Zümrüt Cansel

-    Adile Naşit

-    Perran Kutman

-    Talip Güran

-    İlyas Salman

-    Şener Şen

-    Feridun Şavlı

-    Şevket Altuğ

-    Sıtkı Akçatepe

-    Ali İnce

-    Hayri Karabey

-    Ahmet Arıman

-    Sevda Aktolga

-    Bülent Haksever

-    Nejat Gürçen

-    Talat Dumanlı

-    Nuri Tuğ

-    Açelya Aytaç

-    Muharrem Gürses

-    Tekgül Gözalan

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor Nerede Çekildi?

1 Şubat 1979 yılında gösterime giren Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filminde Özel Çamlıca Lisesi olarak yer alan mekan aslında bir okul değildir. Bu mekan Üsküdar’da Validebağ Korusu içerisinde bulunan Adile Sultan Kasrıdır.