Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları! Hababam Sınıfı Tatilde nerede çekildi?

TAKİP ET

Türk sinemasına damga vuran Hababam Sınıfı serisi büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Aradan geçen uzun yılara inat izleyici tarafından hala büyük bir ilgiyle izlenen Hababam Sınıfı serisi günümüzde de en sevilen yapımlar arasında yer alıyor. Oyuncu kadrosu ve konusu ile kalitesini ortaya koyan filmle ilgili detaylar merakla araştırılıyor. Filmin oyuncu kadrosu, çekildiği mekanlar, yapımcısı ve senaristine kadar her bir detayı merak ediliyor.

Reklam
Reklam

Türk sinemasına damga vuran Hababam Sınıfı serisi büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Aradan geçen uzun yılara inat izleyici tarafından hala büyük bir ilgiyle izlenen Hababam Sınıfı serisi günümüzde de en sevilen yapımlar arasında yer alıyor. Oyuncu kadrosu ve konusu ile kalitesini ortaya koyan filmle ilgili detaylar merakla araştırılıyor. Filmin oyuncu kadrosu, çekildiği mekanlar, yapımcısı ve senaristine kadar her bir detayı merak ediliyor. Hababam Sınıfı serisinin dördüncü filmi olan Hababam Sınıfı Tatilde yayınlandığı günler ekranların izlenme rekorları kıran yapımları arasında yer alıyor. Aradan geçen yıllara inat ekrana geldiği zamanlarda hala izleyici tarafından ilgi gören film günümüzde ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Peki, Hababam Sınıfı Tatilde oyuncu kadrosunda kimler var? Hababam Sınıfı ne zaman ve nerede çekildi? İşte tüm merak edilenler…

Hababam Sınıfı Tatilde Oyuncu Kadrosu

-    Münir Özkul

-    Kemal Sunal

-    Adile Naşit

-    Feridun Şavlı

-    Cem Gürdap

-    Avni Yalçın

-    Şener Şen

-    Sıtkı Akçatepe

-    Ahmet Arıman

-    Ayşen Gruda

-    Hayri Karabey

-    Ertuğrul Bilda

-    Sevda Aktolga

-    Filiz Bozkurt

-    Muharrem Gürses

-    Sevtap erdemli

-    Talat Dumanlı

-    Teoman Ayık

Hababam Sınıfı Tatilde Konusu

Daha fazla para kazanabileceğini düşünen okul müdürü, Çamlıca Lisesi’ne yeni gelen kız öğrencileri kabul eder ve okula yeni gelen 4 kız Hababam Sınıfı’na gönderilir. Çok kısa bir sürede Hababam Sınıfı’nın haylazlıklarına uyum sağlayan kızlar, sürekli Hababam Sınıfı erkeklerinin tuzaklarına düşmektedir. Bu durumdan sıkılan ve erkeklere karşı cephe alan kızlar, bu tuzaklardan kurtulabilmek için erkekler arasından bir ajan aramaya başlar. Okuldan kaçmak için izcilik bahanesiyle Badi Ekrem’i kandıran Hababam, gittikleri maç dönüşünde Mahmut Hoca’yla karşılaşırlar. Mahmut Hoca’nın öğrencilere cezası ise bir izcilik kampına gitmeleridir. 

Hababam Sınıfı Tatilde Nerede Çekildi?

Hababam Sınıfı Tatilde filminin çekimleri İstanbul Belgrad Ormanı’nda gerçekleşmiştir.