Habertürk sunucusu Didem Arslan Yılmaz kimdir? Didem Arslan Yılmaz hangi kuruluşlarda yer aldı?

TAKİP ET

Show TV'deki Vazgeçme programının sunucusu olarak yer alan Didem Arslan Yılmaz'ın hayati ve kariyeri bir çok insanın gündemini meşgul ediyor. Peki Show TV sunucusu Didem Arslan Yılmaz kimdir? Didem Arslan Yılmaz hangi kuruluşlarda yer aldı? İşte yanıtları...

Reklam
Reklam

Medya dünyasının güzel ve gündem olan sunucularından birisi olan Didem Arslan Yılmaz’ın hayatı ve iş kariyeri bir çok insanın gündeminin üst basamaklarında yer alıyor. 2019 yılında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı canlı yayın sebebiyle uzun bir süre gündemden düşmeyen Didem Arslan Yılmaz’ın hayatı ve kariyeri hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak isteyen insanlar arama motorları üzerinden araştırmalarına devam ediyor.  Peki Show TV sunucusu Didem Arslan Yılmaz kimdir? Didem Arslan Yılmaz hangi kuruluşlarda yer aldı?
Show TV Sunucusu Didem Arslan Yılmaz Kimdir?

Didem Arslan Yılmaz İstanbul doğumludur. Kasım Arslan ve Makbule Arslan’ın çocuğu olan Didem Arslan Yılmaz akademik kariyerini İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Meslek Yüksek Okulu Radyo Televizyon Bölümü’nden 1992 yılında mezun olarak tamamladı. Kürşat Yılmaz ile evliliğine devam eden güzel sunucunun Mina isminde bir kızı bulunuyor. 
Didem Arslan Yılmaz Hangi Kuruluşlarda Yer Aldı?

Üniversiteyi bitirdikten sonra 1992’de Flash TV’de haber sunuculuğu yaparak kariyerine giriş yapan Didem Arslan Yılmaz Kanal D’de muhabir olarak çalıştı. Daha sonra Uğur Dündar’ın bulunduğu Star TV’ye geçiş yapan başarılı sunucu 2004 yılında Habertürk’e girerek Haber Sahası programının sunuculuğunu yaptı. 
CNN Türk’te Haber Yolculuğu’nu 4 yıl boyunca sunan güzel oyuncu yeniden Habertürk’e dönerek 13 Ajansı, Gün Ortası ve Türkiye’nin Nabzı programlarının sunuculuk görevini üstlendi. 
2020 yılına gelindiğinde ise Habertürk’ten ayrıldığını sosyal medya hesabından duyuran Didem Arslan Yılmaz Show TV’de yayınlanan Didem Arslan’la Vazgeçme programını sunmaya başladı ve halen sunmaya devam ediyor. 

Didem Arslan Yılmaz Show TV Habertürk CNN Türk