Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya kimdir, neden sosyal medyada gündem oldu?

TAKİP ET

Gündeme damgasını vuran olay herkesi şaşırttı. Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya'nın içinde olduğu ve gerçekleştirdiği şiddet görüntüleri araştırılmaya başlandı. Sosyal medya da kısa süre içerisinde hızlı bir şekilde yayınlan video içerisinde Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya'nın ses teknisyenine tokat attığı görülüyor. İşte konu hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz gün Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in konuk olduğu 'Gün Başlıyor' programı sunucusu Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya'nın şiddeti herkesi ayağa kaldırdı. Ses teknikeri olduğu söylenen birine tokat attığı videoları yayıldı. 

Sosyal medya platformu olan Twitter üzerinden gazeteci Talat Atilla, 17 Aralık Cuma günü yayınlanan programda ve yaşananlar üzerine Habertürk yayınında gerçekleşenleri aktardı. Paylaşılan videoda Sarıkaya'nın sunduğu ve Fatma Şahin'in konuk olduğu programda yaşanan aksaklık nedeniyle ses teknisyeninin bağlantıyı kontrol etmesi amacıyla yayına gelmesi ve o anda Sarıkaya'nın sinirlenerek teknisyene tokat atması herkesi şaşırttı. Fakat konuk olan Fatma Şahin'in tepki vermemesi de gözlerden kaçmadı. 

Muharrem Sarıkaya şiddeti Habertürk yazarından şiddet görüntüleri Gaziantep Belediye Başkanı