Hacettepeli üniversite öğrencisinin kahvaltı paylaşımı viral oldu! Ümit Özdağ devreye girdi

TAKİP ET

Hacettepe Üniversitesi öğrencisi olduğu iddia edilen Mücahit Özgen isimli bir gencin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım viral oldu. Sosyal medyada üniversitenin kendilerine verdiği kahvaltıyı paylaşan öğrenci, yaşadıkları bu duruma İsyan ederek 'tüm Türkiye duysun' dedi. Görüntüler sonrası Ümit Özdağ da devreye girdi.

Reklam
Reklam

Hacettepe Üniversitesi öğrencisi Mücahit Özgen’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım viral oldu. Üniversite öğrencisi olduğunu söyleyen genç sosyal medyada okulun kendilerine verdiği kahvaltının fotoğrafını paylaşarak yetersiz olduğunu söyleyip isyan etti. Mücahit Özgen isimli Hacettepeli öğrenci, “Tüm ülke görene kadar Hacettepe’nin öğrencilerine layık gördüğü kahvaltıyı paylaşacağım” notuyla Twitter'da şikayetlerini gönderme getirdi. Kısa süre içerisinde fotoğraf Paylaşım rekoru kırarken Ümit Özdağ da devreye girdi.
 

Ümit Özdağ mesaj attı

Hacettepeli üniversite öğrencisine bu paylaşımı kısa süre içerisinde sosyal medyada yorum ve beğeni rekoru kırdı. Sosyal medya kullanıcıları da fotoğrafı defalarca paylaşarak öğrencilere reva görülen kahvaltıya tepki gösterdi. Kısa süre sonra yeni bir paylaşım yapan Mücahit Özgen isimli öğrenci, Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ’ın kendisine ulaştığını ve telefonla görüştüklerini söyledi.
 

Artık sesimizi duyuruyoruz

Hacettepe öğrencisi Mücahit Özgen Ümit Özdağ ile yaptığı görüşme hakkında şu ifadeleri kullandı; “Ümit Özdağ Bey mesaj attı ve doğru mu diye sordu. Kendisine durumu açıkladım. Bunu başarmış olmak gurur verici. Artık sesimizi duyurabiliyoruz. Kendisine ilgilendiği için teşekkür ediyorum. Bu olay Türk gençlerine örnek olsun hakkınızı aramaktan vazgeçmeyin” dedi.