Hacı Sabancı Pelin Hürman'ı fena ti'ye aldı: "Sağdan sola önden arkaya donaat"

TAKİP ET

Sosyetenin ünlü isimlerinden Hoca Sabancı sosyal medya hesabından canlı yayında cin çıkarma seansı yapan Pelin Hürman'ı tiye aldı. Doğum günü kutlaması yapan Hacı Sabancı, pasta paylaşımı ile olay oldu. Hacı Sabancı paylaşımına, "Sağdan sola önden arkaya donaat" notunu düştü.

Reklam
Reklam

Beyaz TV'nin YouTube kanalında yayınlanan bir programının canlı yayınında cin çıkarma seansı yapan Pelin Hürman son dönemlerde sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Cin çıkarma seansı sırasında kullandığı "Donaaaaat" sözleriyle Sosyal medyada dalga konusu olan Pelin Hürman’ı bu defa daha Hacı Sabancı tiye aldı. Doğum gününü kutlayan Hacı Sabancı, sosyal medya hesabından doğum günü pastasını paylaşarak "Sağdan sola önden arkaya donaat" notunu düştü.

Hacı Sabancı’nın “Donaaat” paylaşımı

Sosyetenin ünlü isimlerinden Hacı Sabancı yeni yaşını eşi Zeynep Nazlı Kayı ile birlikte kutladı. Sosyal medya hesabından doğum günü pastasını da paylaşan Hoca Sabancı Donut'lardan oluşan pastası ile dikkat çekti.

Pelin Hürman ile dalga geçti

Hacı Sabancı doğum günü kutlaması sırasında sosyal medya hesabından doğum günü pastasının fotoğrafını paylaştı. Esprili bir yaklaşımda getiren Hacı Sabancı son dönemlerde cin çıkarma seansı ile sosyal medyanın gündeminde olan Pelin Hürman'ın "Sağdan sola önden arkaya donaat" Sözlerini paylaşımına eklemeyi ihmal etmedi. Hacı Sabancı'nın bu paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.