Hadise Evlendiğini Kocam Bana Kraliçe Gibi Bakıyor Diye Duyurdu!

TAKİP ET

Hadise Çırağan Sarayı'nda gizlice kıydığı nikah sonrası ilk konserini verdi. Konser boyunca eşi Mehmet Dinçerler'den ve evliliğinden bahsetti!

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz senelerede muhabirlere "Beni asla sevgilisiyel fotoğraflar paylaşan biri olarak göremezsiniz ben o tarz kızlardan değilim" diyen Hadise'nin ağzından kocam düşmüyor!

Geçtiğimiz günlerde Çırağan Sarayı'nda gizlice nikah kıyan ve Mehmet Dinçerlerle ile evlenen Hadise ilk konserini verdi. 

Hadise daha önce de nişan fotoğraflarını konserinde boy boy arka planda yanılamıştı. Hadise bu sefer nikahtan görüntüler vermedi ancak evlendiğini itiraf etti. 

İLK KEZ EVLİ OLARAK SÖYLÜYORUM

Hadise şarkıya geçmeden önce "Bu şarkıyı pek çok kez söyledim ama ilk kez evli olarak söylüyorum" diyerek Evlenmeliyiz şarkısını seslendirdi. 

BANA KRALİÇE GİBİ BAKIYOR

Hadise daha sonra Prenses şarkısında da eşinin kendisine olan aşkını anlattı. Hadise şarkı sözlerindeki "Prensesler gibiydim ben baba evinde" sözlerine atıfta bulunarak "Eşim bana gerçekten kraliçeler gibi bakıyor" dedi. 

Hadise'nin bu sözleri sonrası konserde alkış tufanı ve çığlıklar yükseldi. 

Hadise'nin konserinde "İstedim çok istedim. Acaba o kişi karşıma çıkacak mı dedim ve allah verdi" sözleri de gündem oldu..

Hadise'nin konser boyunca oldukça keyifli yerinde duramayan halleri gözlerden kaçmadı.. Hadise'nin bu görüntülerine "evlilik çok yaramış" yorumları yapıldı.