Hadise Neden Değişti?

TAKİP ET

Hadise'nin Mehmet Dinçerler birlikteliği sonrası değişimi sosyal medyada gündem oldu. Kaan Yıldırım etkisi mi?

Reklam
Reklam

Gloria Jeans'in sahibi Mehmet Dinçerler ile evlenen Hadise son zamanlarda magazin gündeminden düşmüyor.

Bugüne kadar sahne kıyafetleri, çektiği video klipler ve cesur açıklamaları ile her zaman sanat dünyasında öncü olan Hadise, Mehmet Dinçerler ile birlikte olduğundan beri oldukça değişim sergiledi.



Daha önce magazin muhabirlerine "beni asla sevgilimle fotoğraf paylaşırken göremezsiniz ben o tarz birisi değilim" diyen Hadise önce oyuncu Kaan Yıldırım ile bir dargın bir barışık birliktelik yaşamış ve onunla fotoğraflarını sosyal medyadan aşk dolu notlarla paylaşmıştı. O dönemlerde kıyafetlerini sosyal medya da cesur paylaşımlarını aynı şekilde sürdüren Hadise'nin Yıldırım'ın maço tavırlarından ötürü sürekli kavag edip ayrıldığı söylenmişti.

Son ayrılıktan çok geçmeden önce Kaan Yıldırım'ın adı Çağla Şikel ile anılmıştı.  Haberlerin çıktığı aynı akşamında Hadise'de Mehmet Dinçerler ile görüntü vermişti.

Hadise Mehmet Dinçerler ile oldukça kısa süre içerisinde aşk dolu paylaşımlar yapmıştı. Bu durum önce Hadise'nin Kaan Yıldırım dan dolayı travma yaşadı iddialarına yorulmuştu.



Hadise'nin bu süre içerisinde önce sahne kıyafetlerinin muhafazakarlaşması paylaşımlarının surulması, cesur klipleri ve açıklamalarının sonlanması dikkat çekmişti..  

Asla fotoğraf paylaşmam diyen Hadise nişan fotoğraflarını konserinde boyboy yayınlayarak bolca malzeme vermişti.

Magazinciler her zaman iyi ilişkileri olan konuşkan olan Hadise Mehmet Dinçer ile beraberliği sonrası magazinciler ile de arasında mesafe koymuş ve çift sürekli olarak gizli kalmaya çalışırken sanki daha çok malzeme vermek istermişcesine bir duruş sergilemişlerdi.


Hadise 2018 yılında RTÜK'ün klibini kaldırması sonrası sosyal medya hesabından tepki dolu cesur açıklamalar yapmıştı.

Son olarak dün akşam Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinin gizlice Çırağan Sarayı'nda nikah kıydığı ortaya çıkmıştı. Bu durum sonrası magazin sayfaları boy boy ikiliden bahsetmişti.. 

Hadise'nin Kaan Yıldırım'la beraberken kendi gibi cesur olmaya devam ettiği için ilişkisinin sonlandığı ancak Mehmet Dinçerler ile birlekteliği sonrası değişimi sosyal medyada gündem oldu. Bazı kullanıcılar "En çok böyleleri zaten evlilik sevgili meraklısı olur hiç şaşmaz. Yaşı geçti diye herhalde Dinçerler'e uygun gelin olmaya çalışıyor.. Kaan Yıldırım'ı unutamadı bence nerde olsa tanırım bu travmayı" yorumu yaparken Hadise hayranları bu yorumlara sert tepki gösterdi.