Hadise'nin ardından Mehmet Dinçerler de sessizliğini bozdu

TAKİP ET

Boşanma aşamasında olan Hadise ve Mehmet Dinçerler'den peş peşe açıklamalar geliyor. Hadise'nin ardından eşi Mehmet Dinçerler de sessizliğini bozdu.

Reklam
Reklam

Yaklaşık 4 ay önce dünya evine giren Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti boşanıyor. Hadise bugün sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile boşanma davası açtığını duyurdu. Bir süredir bu konuda sessizliğini koruyan Mehmet Dinçerler de eşinin hemen ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Hadise boşanma davası açtığını açıklamıştı

Ünlü şarkıcı Hadise ve iş İnsanı Mehmet Dinçerler evliliğinde problem olduğu bir süredir magazin basınında Yankı buluyordu. Hadise bu sabah saatlerinde iddialarla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu ve boşanma davası açtığını duyurdu. Konuşarak problemleri çözemediklerini belirten Hadise boşanma davası açmak zorunda kaldığını söyledi. Hadise'nin hemen ardından eşi Mehmet Dinçerler de sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Hadise'nin sanatına en büyük desteği verdim

Hadise ve Mehmet Dinçerler ayrılığında en büyük sebebi psikolojik baskı olduğu iddia edilmişti not Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler’in sanat hayatına saygı göstermediği ve Hadise'yi kısıtlamaya çalıştığı da iddialar arasındaydı. Bu konuya değinen Mehmet Dinçerler, eşinin sanat hayatına her zaman desteklediğini ve en ön sırada gururla konserlerini izlediğini söyledi. Mehmet Dinçerler açıklamasının devamında hassas olan bu konuda yorum yapılmamasını isterken ailesine ve kendisine saygı gösterilmesini istedi.