Hadise'nin bikinili pozlarına eşi Mehmet Dinçerler'den veto! Kriz çıktığı iddia edildi

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Hadise aradığı aşkı işi İnsanı Mehmet Dinçerler de bulmuş ve çift geçtiğimiz günlerde nikâh masasına oturmuştu. Çırağan Sarayı'nda gizli bir şekilde evlenen çiftin düğün yapacağı da son günlerde konuşuluyor. Hadise bugün sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı. Ancak Hadise’nin vücudunu pareo ile kapatması ve arkası dönük bir şekilde fotoğraf paylaşması sosyal medyanın gündemine oturdu.
 

Mehmet Dinçerler yasakladı mı?

Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftliğinin ilişkisi uzun süre boyunca magazin basınına meşgul etmişti. Mehmet Dinçerlerin ailesinin biraz mutaassıp olması ve Hadise'nin de sahne kıyafetlerinin oldukça açık olması nedeniyle çiftin ilişkilerinin biteceğini konuşuluyordu. Ancak tüm konuşulanlara rağmen Geçtiğimiz günlerde
Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti evlendi.

Hadise'nin bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonucunda sosyal medya kullanıcıları Mehmet Dinçerler ile ilgili bomba gibi bir iddiayı gündeme getirdi. İddiaya göre Mehmet Dinçerler, Artık Hadise'nin bikinili pozlar vermesini istemiyor.
 

Arkası dönük paylaştı

Hadise bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bikinili pozlarını arkası dönük şekilde paylaştı ve pareo ile bacaklarını kapattı. Hadise'nin bu paylaşımı binlerce beğeni ve yorum alırken bazı sosyal medya kullanıcıları ise Mehmet Dinçerlerin bikinili pozları veto ettiğini iddia etti.