Hadise'nin cesur pozları sosyal medyayı salladı

TAKİP ET

Ünlü popçu Hadise Mehmet Dinçerler ile Boşandıktan sonra sosyal medya hesabından yaptığı Cesur paylaşımlara devam ediyor. Hadise'nin son paylaşımları adeta Instagram'da beğeni butonunu çökertti.

Reklam
Reklam

Mehmet Dinçerler ile olan evliliğini Geçtiğimiz günlerde noktalayan ünlü popçu Hadise hem sahne şovlarına Hem de sosyal medya üzerinden yaptığı Cesur paylaşımlara ara vermeden devam ediyor. Boşanma sonrası yoğun bir çalışma programına giren ve peş peşe konser veren ünlü popçu Şimdi de Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla konuşuluyor.

Son pozları Instagram'ı çalkaladı

Evliliğinin ardından özel hayatına dair paylaşım yapmayan ve 15 Eylül 2022 tarihinde de boşanma davası açtığını duyuran Hadise 30 Eylül 2022 tarihinde Beykoz Adliyesi'nde tek celsede boşanmıştı. Boşanma süresi boyunca özgürlüğünün kısıtlandığına dair söylemleri magazin dünyasında konuşulan Hadise evliliğinin bitmesinin ardından hem sahne şovları Hem de sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiriyor.

Hadise'nin cesur pozları yine instagram'ın gündemine oturdu. Sosyal medya hesabından son dönemlerde çekilmiş fotoğraflarını paylaşan Ünlü şarkıcı yatak pozlarını da paylaşımına ekledi. Hadise'nin bu paylaşımlarını gören takipçilere “Hala Taş gibisin” yorumları yapmadan duramadı.