Hadise'nin doğum günü pastasının fiyatını görenler şaştı kaldı

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Hadise Yaklaşık 4 ay süren evliliğini geçtiğimiz haftalarda noktalamıştı. Güzel şarkıcı geçtiğimiz günlerde 37. doğum gününü kutladı. Hadise'nin doğum günü pastasının fiyatı ise büyük şaşkınlık yarattı.

Reklam
Reklam

Ünlü şarkıcı Hadise Nisan ayında sessiz sedasız dünya evine girdiği iş İnsanı Mehmet Dinçerler ile Geçtiğimiz günlerde anlaşmalı olarak boşanmıştı. Boşanmanın ardından sahne hayatına kaldığı yerden devam eden Hadise 37. doğum gününü geçtiğimiz günlerde kutladı.

Doğum günü pastasının fiyatı şok etti

Doğum gününde gerek pastası gerekse giyim tarzıyla dikkatleri üzerine toplayan Hadise o anları sosyal medya hesabından da paylaştı. Hadise'nin göğüs dekolteli kıyafetini görenler boşanma yaradı yorumları yapmadan edemedi. Sosyal medya hesabından pasta kestiği anlarda çekilen fotoğrafını paylaşan Hadise O fotoğrafa "İyi ki doğdun ben. Fenomen olarak bir kadınım. Olağanüstü bu kadın benim" notunu düştü.

Diğer yandan Hadise'nin devasa doğum günü pastası ise sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Ancak 3 katlı pastanın fiyatını duyanlar şoke oldu. Hadise'nin doğum gününde kutladığı mekanın özel günler için özel olarak hazırladığı görkemli pastanın fiyatının 15.000 TL olduğu öğrenildi.