Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler kimdir? Mehmet Dinçerler kimin oğlu?

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler kimdir, Mehmet Dinçerler kimin oğlu ortaya çıktı. Dünyaca tanınan bir markanın Türkiye CEO'su olan Mehmet Dinçerler, Altın Kelebek Ödüllerine damgasını vurdu.

Reklam
Reklam

Magazin gündeminin bu yıl en çok konuşulan çifti Hadise ve Mehmet Dinçerler oldu. Ünlü şarkıcının Altın Kelebek Ödülünü alırken sevgilisine teşekkür etmesi ve sevgilisinin centilmen tavırları hâlâ gündemden düşmüyor. yılın aşkı bu kadar konuşulurken Mehmet Dinçerler’in özel yaşantısına dair bilgiler de merak konusu oldu.

Mehmet Dinçerler kimdir?
Mehmet Dinçerler, 1988 yılında dünyaya gelmiştir. Aslen Gaziantepli olan Dinçerler, dünyaca ünlü bir kahve markasının Türkiye CEO’sudur. İş insanı olan Mehmet Dinçerler, Türkiye’de Hacı Sayid’in ikinci kuşak ismidir ve ayrıca Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler’in oğludur. Ünlü baklava markası olan Hacı Sayid’in kurucusu olan Burhan Dinçerler, 2012 yılında Gloria Jean’s Coffeess’in isim haklarını satın alarak markayı oğlu Mehmet Dinçerler’e devretti. 

Mehmet Dinçerler, batmak üzere olan kahve zincirini yeniden canlandırarak 65 şubeyle markayı ayakta tutmayı başarmıştır. Sosyal medyayı sıkça kullanan biri olan Mehmet Dinçerler’in adı daha önce Caner Erkin’in eski eşi Asena Atalay ile anılmıştı. 
 

mehmet dinçerler kimdir hadise in sevgilisi kim