Hadise ve Mehmet Dinçerler boşanması kesinleşti! Dava dilekçesinde o detay göze çarptı

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Hadise ve iş İnsanı Mehmet Dinçerler boşanıyor. Günlerdir magazin gündemini çalkalayan iddialar doğru çıktı. Hadise boşanma davasını açtı. Ancak boşanma dilekçesinde bir detay göze çarptı.

Reklam
Reklam

Ünlü şarkıcı Hadise, Aradığı mutluluğu iş İnsanı Mehmet Dinçerler ile bulmuştu. Çiftin 1 yıldır devam eden ilişkisi 4 ay önce nikah masasına taşındı. Ancak kısa süre sonra çift hakkında boşanma dedikoduları magazin dünyasında yankı bulmaya başladı. Hadise'nin bir konserinde ağlaması ve ardından da yüzüklerin çıkması ile birlikte dedikodular da ayyuka çıktı.

Hadise Boşanma davasına açtı

Hadise ve Mehmet Dinçerler hakkında barışma iddiaları da gündeme geldi ancak Hadise'nin Boşanma davasını açtığı ortaya çıktı. Bu sabah saatlerinde de ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak iddiaları doğruladı. Hadise'nin avukatı aracılığı ile Beykoz adliyesine boşanma dilekçesini verdiği öğrenildi.

Psikolojik baskı yaptığını iddia etti

Hadise'nin boşanma dilekçesinin detayları da yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Ünlü şarkıcı eşi Mehmet Dinçerler’in kendisine sanat hayatını etkileyecek derecede psikolojik ve kısıtlayıcı baskı yaptığını öne sürdü. Aynı zamanda Mehmet Dinçerler’in boşanma şartı olarak Hadise'den düğünde takılan takıları ve 3 milyon liralık evlilik yüzüğünü de geri istediği öne sürüldü.