Hailey Baldwin Noel temasına özel seksi pozlar! Yatakta yeni pozisyonlar aradığını da açıklamıştı!

TAKİP ET

Justin Bieber 4 yıldır mutlu bir evlilik hayatı süren Hailey Baldwin özel hayatı ile ilgili yaptığı açıklamalarda herkesi şaşırtmayı başarmıştı. Daha öncelerde özel hayatında yatakta yeni sex pozisyonları denediklerini aktaran Hailey Baldwin açıklamalarıyla gündemleri uzun süre meşgul etmeyi başarmıştı.

Justin Bieber ile 4 yıldır mutlu bir evlilik süren Hailey Baldwin, daha önce yatakta yeni pozisyonlar aradığını aktaran açıklamalarda bulunarak gündemlerde sıkça adından söz ettirmeyi başarırken bu kez de Victoria's Secret Noel kampanyası için verdiği seksi pozlar ile gündeme gelmeyi başardı.

“Hem gece hem gündüz ayrı güzel”

Daha önce özel hayatı ile ilgili yaptığı açıklamalarda özel hayatı hakkında açıklamalar yaparak gece sexini ayrı gündüz sexini ayrı sevdiğini aktararak yatakta da yeni pozisyonlar aradığı itirafında bulunarak herkesi çok şaşırtmış ve günlerce gündemden düşmemişti.

Victoria's Secret için çok sexi pozlar verdi

Son olarak dünyaca ünlü marka Victoria’s Secret’ın noel temalı iç çamaşırlarını tanıtmak için kırmızı tanga detaylı iç çamaşırı ve üzerine kırmızı pelerin giyerek seksi pozlarının olduğu bir videoyu paylaştı. Verdiği pozlar sosyal medyada çok fazla beğeni almayı başardı.