Hakan Sabancı'ya kafayı takan Aygün Aydın bu defa da Şeyma Subaşı'na küfürler yağdırdı

TAKİP ET

Sosyetenin Gözde ve karlarından Hakan Sabancı ile bir dönem aşk yaşadığını ve hatta hamile kaldığını iddia eden Aygün Aydın, Bugünlerde kafayı Şeyma Subaşı'na taktı. Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ve Hakan Sabancı Arasında aşk iddialarının gündeme gelmesi Aygün Aydın'ı adeta çileden çıkardı. Aygün Aydın sosyal medya hesabından Şeyma Subaşı'na küfürler yağdırdı.

Reklam
Reklam

Sosyetenin gözde bekarlarından çapkınlığı ile ünlü işadamı Hakan Sabancı ile bir dönem aşk yaşadığını ve hamile kaldığını öne süren Aygün Aydın Bu aralar kafayı Şeyma Subaşı’na taktı. Hakan Sabancı ve Şeyma Subaşı Arasında aşk dedikoduları çıktığı günden bu yana sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla göndermede bulunan Aygün Aydın, bu defa açık açık küfür etti.
 

Yeni sevgilisiyle pozlarını paylaştı

Hakan Sabancı'nın kendisine hamileyken terk ettiğini öne süren ve uzun süre boyunca ünlü iş adamı ile ilgili paylaşımlar yapan 27 yaşındaki oyuncu Aygün Aydın şu sıralar yeni bir aşka yelken açtı. Sosyal medya hesabından sevgilisiyle dudak dudağa pozlarını paylaşan Aygün Aydın'ın hedefinde Şeyma Subaşı vardı.

Tatil kareleri çılgına çevirdi

Bugünlerde Çeşme'de tatilde olan Şeyma Subaşı'nın tatil fotoğraflarını gelen Aygün Aydın adeta çileden çıktı. Şeyma Subaşı'nın sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafı kendi hesabından paylaşan Aygün Aydın 'Yeni erkek arkadaşımın mekanına kasıtlı gidecek kadar o...pu olmana hiç şaşırmadım yine bildiğimiz gibisin gel kuçu kuçu sana 3-5 kuruş para koklatalım seversin sen.' dedi.  Bununla da yetinmeyen Aygün Aydın kendi fotoğrafının üzerine ise “ Koş peşinden bakalım, eskilerin kesmedi Demek ki kemikte ister misin Şeymacım” notunu yazdı.

Skandal küfürler magazin basınında geniş yankı bulurken sosyal medya kullanıcıları ise şimdi Şeyma Subaşı'nın ne tepki vereceğini merak ediyor.