Hakan Ural canlı yayında rest çekti: Ölümü göze aldım

TAKİP ET

AK Parti'ye destek veren açıklamaları ile son dönemlerin tepki çeken isimlerinden olan Hakan Ural, canlı yayında kendisi ile ilgili yöneltilen eleştirilere cevap verdi. Ölümü göze aldığını söyleyen ünlü oyuncu, Bu yoldan dönme ihtimali sıfır olduğunu dile getirdi.

Reklam
Reklam

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Hakan Ural, son dönemlerde kendisi ile ilgili yapılan eleştirilere canlı yayında cevap verdi. Dün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir canlı yayın yapan Hakan Ural, Yandaş ilan edilmişti. Bu konudaki eleştirilere sert çıkan Hakan Ural, Ölümü bile göze aldığını söyledi.
 

Eleştirilere yanıt verdi

Hakan Ural canlı yayında eleştirilere cevap verirken sadece bir kişi özelinde konuştuğunu ancak söylediklerini bütün sağlıkçılara söylüyormuş gibi yansıttıkları dile getirdi. Hiçbir zaman sağlıkçıları genelleme yaparak küçümseme dediğini belirten Hakan Ural, demediği bir şey için bile özür dileyebilecek bir karakterde olduğunu söyledi.
 

Z kuşağı ile ilgili yorumları

Geçtiğimiz günlerde Z kuşağı hakkında yaptığı yorumlarla ilgili de konuşan Hakan Ural, Sorularla alakasız Kahkahalar atanları olduğunu ve kendisinin de bunun üzerine bu kadar farkındalığı olmayan kişilerin neye istinaden oy kullanacağını sorduğunu söyledi. Bir yanda farkında olup planları olduğunu belirten Hakan Ural, bu açıklamayı da yaptığını fakat buradaki sözlerinin cımbızlanarak  'Hakan Ural Z kuşağı oy kullanmasın dedi' başlığıyla servis edildiğini söyledi.
 

Ölümü göze aldım

Kendisinin bedelli askerlik yaptığı ve çürük raporu aldığı yönündeki iddialara da değinen Hakan Ural, askerliğiniz 28 yıl önce Van'da 18 ay olarak yaptığını söyledi. Ölümü göze alarak bu yola çıktığını belirten Hakan Ural, vatanını ve milletini sevdiğini belirterek kendi bildiği doğruları sosyal sorumluluk duygusu ile dile getirmeye devam edeceğini ifade etti.