Hakan Ural'ın annesi Ceyhan Cem kimdir, nereli? Hakan Ural'ın annesi ne zaman öldü?

TAKİP ET

Ünlü dizi ve sinema oyuncusu Hakan Ural'ın babası Selçuk Ural'ın oğlu ile ilgili yaptığı açıklamalar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Selçuk Ural'ın açıklamalarının ardından Hakan Ural'ın annesi de gündem oldu. Hakan Ural'ın annesinin kim olduğu ve hakkındaki tüm detaylar merakla araştırılmaya başlandı.

Reklam
Reklam

Ünlü dizi ve sinema oyuncusu Hakan Ural’ın babası Selçuk Ural’ın oğlu ile ilgili yaptığı açıklamalar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Selçuk Ural’ın açıklamalarının ardından Hakan Ural’ın annesi de gündem oldu. Hakan Ural’ın annesinin kim olduğu ve hakkındaki tüm detaylar merakla araştırılmaya başlandı. Bir gece birlikte olduğu kadından oğlu Hakan Ural’ın dünyaya geldiğini söyleyen Selçuk Ural, açıklamalarıyla magazin manşetlerinin en üst sıralarına yerleşmişti. Selçuk Ural’ın açıklamalarının ardından Hakan Ural’ın annesi merak konusu oldu. Peki, Hakan Ural’ın annesi Ceyhan Cem kimdir, nereli? Hakan Ural’ın annesi ne zaman vefat etti? İşte tüm merak edilenler…

Hakan Ural’ın Annesi Kimdir?

Hakan Ural’ın annesi Ceyhan Cem, babası ise Selçuk Ural’dır. Hakan Ural’ın annesi Ceyhan Cem, 2016 yılında vefat etmiştir.

Selçuk Ural’dan Şok Açıklamalar

Katıldığı bir programda oğlu Hakan Ural ile ilgili yaptığı açıklamalarla magazin gündemine bomba gibi düşen Selçuk Ural, ‘Çok çapkındım. Bir gece bir bayanla beraber oldum ve bir daha görmedim. Sonra çocuğum var diyerek çıktı karşıma’ dedi. Hakan Ural’ın annesiyle hiç görüşmediğini söyleyen Selçuk Ural, ‘Hakan’ın en kötü zamanlarında yanında oldum. Hakan’ı askerlik için uyarmama rağmen sahte rapor aldı sonra da 4 ay hapis cezası çıktı. Hakan’ın hapsi çıkınca Recep Tayyip Erdoğan’ın yanına gittim. Hakan’ın hapishanede başına bir iş gelmemesi için yanına almasını rica ettim.’ ifadelerini kullandı. Selçuk Ural’ın gündem olan bu açıklamaları magazin manşetlerinde en üst sırada yerini aldı.