Hakan Ural oğlu ve gelini için ortaya atılan iddialara canlı yayında ateş püskürdü

TAKİP ET

Sibel Can ve Hakan Ural'ın oğlu Engincan Ural Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Merve Kaya ile evlenmişti. Çiftin düğününe adeta ünlü isimler akın ederken son günlerde çift hakkında boşanma iddiaları gündeme geldi. Hakan Ural oğlu ve gelini ile ilgili ortaya atılan iddialara bugün canlı yayında ateş püskürdü.

Reklam
Reklam

Ünlü şarkıcı Sibel Can ve Hakan Ural 1988 yılında Dünya evine girmiş ve 1999 yılında da boşanmıştı. Hakan Ural ve Sibel Can'ın bu evlilikten Engincan ve Melisa isminde iki çocukları dünyaya gelmişti. Ünlü çiftin çocukları Engincan Ural geçtiğimiz günlerde sevgilisi Merve Kaya ile Nikah Masasına oturdu. Çiftin evliliği gözlerden uzak şekilde devam ederken son günlerde Ayrılık iddiaları ortaya atıldı. Üstelik bu ayrılığın sebebi olarak Sibel Can gösterildi.

SİBEL CAN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI İLE YALANLADI

Engincan Ural ve Merve Kaya evliliğinin biteceği yönündeki iddialara Sibel Can sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar cevap vermişti. Oğlu ve gelinin fotoğrafını Kalp emojisi ile paylaşan Sibel Can hiçbir şey yok mesajı verdi.

HAKAN URAL ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Engincan Ural ve Merve Kaya ile ilgili ortaya atılan iddialardan biri de aldatma olmuştu. Merve Kaya'nın Engincan ural'a aldattığı ve bu sebeple çiftin boşanma kararı aldığı öne sürüldü. Bunu okuyan Hakan Ural adeta çılgına döndü. Bugün canlı yayında iddialara ateş püsküren Hakan Ural,

“Engincan beni aradı. O da şuna üzüldü. ‘Ya ben eşimle daha 40-45 günlük evliyiz. Bir kadının iffetine yönelik bu kadar fütursuz ve ucuz iddiayı nasıl yaparlar’ dedi. Çocuk inanamadı ‘bu nasıl mümkün olur’ dedi. Benim oğlum ve gelinim çocukluktan beri birilerini tanıyorlar… Şu kıza ‘eşini aldattı’ diyorsun. Hiç onur haysiyetin yok mu, utanman yok mu?” diyerek cevap verdi.