Hakim dizisi kadrosuna iki yeni isim dahil oluyor! Sevilen iki isim hakim ile yeniden ekranlarda!

TAKİP ET

Bu sezonda Atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Hakim dizisi, istenilen reytinglere ulaşamadı. Oyuncu kadrosu ile oldukça beğeni alan diziye iki yeni isim dahil olacak. İşte detaylar…

Reklam
Reklam

Atv’nin bu sezonda büyük bir iddia ile ekranla buluşturmuş olduğu hakim dizisi, ne yazık ki beklenen reytingleri alamadı. İstenilen reytingleri elde edemese de dizinin oyuncu kadrosu oldukça beğeni alıyor. İzleyiciler tarafından ilgi çekici bulunan hikayesi olan dizi, aldığı yeni kararlar ile reyting durumlarını değiştirebilir. Reytinglerde istenilen başarıyı elde edemezse Atv’nin verdiği desteğin devam etmeyeceği düşünülüyor.

Güçlü oyuncu kadrosu ve ilgi çekici hikayesi ile izleyicilerden beğeni alan Hakim dizisi için henüz umutlar tükenmedi. Hikayesinin güçlü olması sebebiyle hitap ettiği bir kitle bulunuyor. ABD yapımı olan ve oldukça fazla hayran kitlesi bulunan Your Honor dizisinden Türkiye’ye uyarlanan Hakim dizisi, izleyici ile Pazartesi akşamları Atv ekranlarında buluşuyor.

Atv’nin istenilen reytingleri elde edememiş olsa da şuan için hakim dizisinden vazgeçmek gibi bir niyeti yok. Dizinin senaristleri izleyicilerin daha fazla ilgisini çekebilmek adına oyuncu kadrosuna eklemeler yapıyor. Erdel Beşikçioğlu, Hasibe Eren, Ebru Özkan, Uğur Yücel, Yurdaer Okur gibi usta isimlerin başrollerinde bulunduğu oyuncu kadrosuna iki yeni isim daha dahil oluyor.

Dizinin senaristi olan Çağla Kızılelma ve Yılmaz Şahin, dizinin orijinal yapımı olan Your Honor izleyicileri tarafından eleştiriler alıyor. Sosyal medyada, dizinin bölüm süresinin çok uzun olması ve hikayenin yavaş akması eleştiriliyor.
5. bölümü ile ekranda olan Hakim dizisinin 6. Bölümünde izleyicileri sürpriz bekliyor. Dizinin 6. bölümü ile birlikte oyuncu kadrosuna iki yeni isim dahil olacak. Diziye daha fazla hareket katması ve ilgi çekmesi için oyuncu kadrosuna Ecem Karavus ve Macit Koper dahil oluyor.

İçinde bulunduğu her yapımda fazlasıyla beğenilen oyuncu Macit Koper, en son Baba dizisi ile ekranlarda olmuştu. Şimdi ise Hakim dizisinde, Azem Demirkıran’ın yeraltı dünyasında en büyük düşmanı olan Kadir karakterine hayat verecek.  En son romantik komedi olan Bay Yanlış dizisi ile ekrana gelen Ecem Karavuş ile Özlem savcı karakterine hayat verecek.