Haliç Köprüsü'ndeki silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı

TAKİP ET

Haliç Köprüsü'nde bu Sabahın erken saatlerinde seyir halinde bulunan bir otomobile silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda bir kişi hayatını kaybederken o anlara dair kamera görüntüleri de ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

Bu sabah saatlerinde Haliç Köprüsü'nde seyir halinde olan bir otomobile düzenlenen silahlı saldırı sonucu bir kişi hayatını kaybederken bir kişi yaralandı.

Plakasız otomobilden ateş açıldı

İstanbul'da Haliç Köprüsü'nde D100 karayolu üzerinde meydana gelen olay saat 06.30'da gerçekleşti. e5'te seyir halinde olan 09 AGM 821 plakalı otomobile Yan yoldan gelen ve içinde 2 kişinin bulunduğu plakasız bir otomobilden ateş açıldı.

Bir kişi hayatını kaybetti bir kişi yaralandı

Saldırı sırasında aracın içinde 3 kişi olduğu öğrenilirken saldırıya uğrayan araçtan da diğer araca ateşle karşılık verildi. Saldırı sonrası otomobil bariyerlere çarparak durabildi. Çatışma sonucu Otomobilde arka koltukta bulunan bir kişi hayatını kaybederken şoförün yanında ki koltukta bulunan kişi de yaralandı. Şoför ise otomobili olay yerinde bırakarak kaçtı. Olayın ardından yaralanan kişi Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kamera kayıtları ortaya çıktı

Bu sırada trafikte seyir halinde olan diğer sürücüler ise çatışmanın ortasında kalarak korku dolu anlar yaşadı. O anlar cep telefonu kamerası ile de kaydedildi. Ortaya çıkan kamera kayıtlarında çok sayıda silah sesi duyuluyor. Çatışmanın ortasında kalan sürücüler ise manevra yaparak Kaçmaya çalışıyor.

Diğer yandan Olay yerinde yapılan incelemelerde 41 adet kovan tespit edilirken saldırının ardından Haliç Köprüsü'nün Edirne istikameti orta yol tamamen trafiğe kapatıldı.