Halil Falyalı cinayetinde Sedat Peker iddiası! Falyalı'nın katili kim?

TAKİP ET

Ölümü ile gündeme gelen Halil Falyalı son dakika haberlerinde yer aldı. Halil Falyalı cinayetini kim yaptı soruları sorulmaya başladı. KKTC'de Halil Falyalı infazı konuşulması üzerine meraklar arttı. Sedat Peker'in ön plana atıldığı Falyalı cinayetinde suçlu aranmaktadır. Falyalı cinayetinin katili kim?

Reklam
Reklam

Çıkan silahlı çatışmada hayatını kaybeden Halil Falyalı'nın Sedat Peker tarafından öldürüldüğü konuşulmaktadır. Halil Falyalı cinayeti ne, kim yaptı? Organize suç örgütü olarak anılan Sedat Peker'in bu cinayette parmağı var mı? Halil Falyalı'nın aracına düzenlenen saldırıda şoföründe hayatını kaybettiği belirlendi. Falyalı'nın katili kim? Halil Falyalı neden öldü? Halil Falyalı'nın aracına kim saldırdı? 

Çatalköy'de kimliği belli olmayan kişiler Halil Falyalı'nın aracına taramalı silahlarla saldırdı. Çıkan çatışmada ağır yararlanan Falyalı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden Falyalı'nın katili aranmaktadır. Halil Falyalı'ya saldıranlarının görüntüleri MOBESE'ye yakalandığı öne sürüldü. 

Sedat Peker'in iddiaları

Falyalı, geçen Aralık ayında Turgut Katırcı isimli şahsın, çalıştığı kumarhaneden para çaldığı iddiasıyla, kumarhane çalışanları tarafından önce alıkonulması ardından da darp edilmesi ve zorla vekalet imzalatılması iddialarıyla ilgili başlatılan polis soruşturması kapsamında tutuklanmıştı. Şikayet geri çekilince Falyalı serbest bırakılmıştı.

Halil Falyalı kimdir? 

KKTC'inde adı ''Kıbrıslı hayırsever iş insanı'' olarak anılan Falyalı, 20 yıl önce Kıbrıs da kumarhane güvenliği olarak işe başladı. KKTC'de birçok otel işletmeciliği ve yöneticiliği yapan Halil Falyalı, Kıbrıs'ın en gözde otellerinden olan Les Ambassadeurs Hotel & Casino’nun sahibi olarak bilinmektedir. 

Suç örgütü lidesri Peker ne dedi? 

Falyalı, organize suç örgütü kurmak suçlamasıyla hakkında kırmızı bülten çıkarılan Sedat Peker’in iddialarına göre Erkan Yıldırım ve 

halil falyalı kim halil falyalıyı kim öldürdü halil falyalı cinayeti halil falyalı sedat peker