Halit Kıvanç'ın cenazesinde olay! Oğlu o isimlere sitem etti: En önde saf tutup gözüktüler

TAKİP ET

Duayen gazeteci Halit Kıvanç 97 yaşında hayatını kaybetti. Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Merkezi'nde Halit Kıvanç için tören düzenlendi. Hemen ardından da Kıvanç'ın cenazesi Zincirlikuyu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi. Ancak cenazenin ardından usta ismin oğlundan şok açıklamalar geldi.

Reklam
Reklam

Spor basınının duayen isimlerinden Halit Kıvanç, 97 yaşında hayata veda etti. Kıvanç için ilk tören kurucuları arasında yer aldığı Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'teki binasında gerçekleştirildi. Ardından da usta ismin cenazesi Zincirlikuyu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Oğlu o isimlere sitem etti

Cenaze törenine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ailesi, çok sayıda Medya mensubu ve ünlü isimler katıldı.

Ancak cenaze töreninin ardından Duayen ismin oğlu Ümit Kıvanç ünlü isimlere tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Ümit Kıvanç, Aralarında Orhan Gencebay'ın da bulunduğu ünlü isimler için şu ifadeleri kullandı;

 "Babamın cenazesine gelip 'görüntü veren' bazı ünlü veya yetkili kimseler, anneme veya bana başsağlığı dilemediler. Önde saf tutup “gözüktüler”, gittiler. Orhan Gencebay bunlardan biri, meselâ. Bazılarının varlığını sonradan öğrendik! Yahu ne ayıp!"