Halk otobüsünde 14 yaşındaki kız çocuğuna bakıp mastürbasyon yaptı

TAKİP ET

Gün geçmiyor ki yeni bir skandal haberi almayalım! Bu defa haber İzmit'ten geldi. İzmit'te 14 yaşındaki bir kız çocuğuna bakarak halk otobüsünde mastürbasyon yapan sapık yakalanarak gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

İzmit'te dün meydana gelen olayda halk otobüsüne binen 14 yaşındaki kız çocuğuna bakarak mas mastürbasyon yaptığı tespit edilen sapık şikayet edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri söz konusu şahsı Yakalayarak gözaltına aldı.

Türkiye son günlerde skandal olaylarla çalkalanma ya devam ediyor. Bu yeni bir skandal İzmit'te halk otobüsünde meydana geldi. Dün İzmit'te halk otobüsüne binen M.Ş. isimli sapık, Araçta seyahat eden 14 yaşındaki kız çocuğuna bakarak mastürbasyon yaptı.
 

İğrenç olayı yolcular fark etti


Otobüste seyahat eden yolcular olayı fark edince şahsa tepki gösterdi. Bu sırada otobüs içerisinde arbede çıkarken bir fırsatını bulan sapık otobüsten inerek kayıplara karıştı. Otobüs içerisinde bulunan yolcular kız çocuğunu alarak karakola götürdü Ve şahıstan şikayetçi oldu.
 

Gözaltına alındı


İlçe Emniyet Müdürlüğü suç önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri şikayet üzerine harekete geçerek yapılan çalışma sonucunda şahsın kimliği tespit etti. adresi belirlenen M.Ş., Polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyon sonucunda gözaltına alındı. Emniyete götürülen ve sorguya alınan şüpheli işlemleri tamamlandıktan sonra bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.