Halkbank Genel Müdürü biraz önce açıkladı! İstinasız herkesin hesabına 10.000 TL yattı! Bankamatik kartı olanlar hemen kontrol etsin

TAKİP ET

Halkbank son dakika haberi bağlamında nakit ihtiyacı olan vatandaşlara adeta bayramı yeniden yaşattı. Halkbank Genel Müdürü biraz önce açıkladı! İstinasız herkesin hesabına 10.000 TL yattı! Bankamatik kartı olanlar hemen kontrol etsin

Reklam
Reklam

Artan nakit ihtiyaçları, anında anında her kesimden vatandaşın arayış içerisine girmesine sebep oldu. Nakit arayışlarına en makul şekilde yanıt veren kurumlardan birisi ise Halk Bankası oldu. Kamu kurumu, alakalı şartları gerçekleştiren bütün müşterilerine, 10 bin TL’ye kadar nakit desteği sağlayacağını açıkladı. İşte Halk Bankası’nın 10 bin TL’lik nakit hizmetine dair ayrıntılar…

Talimat büyük yerden! Yeni haftanın ilk müjdesi: Finansbank, Şekerbank ve Halkbank, müşterilerinin kredi ve kredi kartı borçlarını üstleneceğini açıkladı!


Halkın bankası bombayı patlattı! Halkbank bankamatik kartı kullananlara 14.500 TL ödeme yapıyor


Halkbank'tan 15.000 TL krediniz hazır! Hemen başvurun paranızı alın!


Ve karar alındı! Halkbank açıkladı! Bankalarda problemi olan emekliye 110.000 TL ödeme olacak




 

Halk Bankası Hızlı Kredi Kampanyası Başladı! 


Halkbank Genel Müdürü biraz önce açıkladı! İstinasız herkesin hesabına 10.000 TL yattı! Bankamatik kartı olanlar hemen kontrol etsin. Ülke sınırları içinde yaşam sürdüren yurttaşların gereksinimleri dahilinde geliştirmiş bulunduğu kredi ve kredi kartı hizmetleri ile ilgi çekmeyi başaran Halk Bankası, yeni dönemde ilerleyen olumsuz ekonomik şartlardan dolayı nakit gereksinimlerini süratli bir şekilde çözüme kavuşturmak isteyen müşterilerine, süratli kredi hizmeti sunacağını açıkladı. 

Halk Bankası doğrultusundan duyurulmuş olan ve 7 gün- 24 saat başvurulara açık olan süratli kredi kampanyasının üst limiti 10 bin TL, azami vade adedi ise 36 ay olarak belirlendi. 


 

Halk Bankası Hızlı Kredi Kampanyası Başvurusu Devam Ediyor


Halk Bankası doğrultusundan tasarlanmış olan 10 bin TL üst limitli süratli kredi kampanyasından faydalanabilmek amacıyla ilk olarak banka müşterisi olma şartının sağlanması gerekmektedir. Bu şartın sağlanması amacıyla ise bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı ya da banka şubeleri aracılığı ile banka üyeliklerinin tamamlanması gerekmektedir. 



Halk Bankası’nın alakalı etkileşim kanalları aracılığı ile banka üyeliğini tamamlayan bütün vatandaşlar, bahsi geride bıraktığımız süratli kredi kampanyasına müracaat yapabilmektelerdir. Banka söz hususu kredi müracaatlarını bireysel internet şubesi, mobil uygulama, Dialog ve internet sitesi aracılığı ile kabul edeceğini duyurmuştur.