Halkbank'tan 15.000 TL krediniz hazır! Hemen başvurun paranızı alın!

TAKİP ET

Ülkemizin en önemli bankası arasında yer alan Halkbank bankacılık hareketlerini devam ettirirken başka taraftan vatandaşlara nakit problemlerini gidermeleri yönünden kampanyalar sunuyor.

Reklam
Reklam

Halkbank'tan 15.000 TL krediniz hazır! Hemen başvurun paranızı alın! Ülkemizin en önemli bankası arasında yer alan Halkbank bankacılık hareketlerini devam ettirirken başka taraftan vatandaşlara nakit problemlerini gidermeleri yönünden kampanyalar sunuyor. Halkbank bağlamında kampayalar resmi web internet sayfası ve sosyal medya hesapları üzerinden bugün oluşturulan açıklamalara göre 15.000 TL tutarında tüketici kredisinden faydalanacak toplum kesiminden işçiler, memurlar, esnaflar ile ev hanımlarının faydalanacakları açıklandı.

Herkes ev alacak! Kiracılığa son! 1.500 TL taksitle en fazla ne kadar konut kredisi çekilir? Maaşa göre hesaplayın


QNB Finansbank 30 Bin TL Kredi Başvuruları Başladı! Bu Fırsatı Kaçırmayın


Nakde sıkışanlara özel kredi fırsatı duyuruldu! Akbank faizsiz kredi devrini başlattı! 7.500 TL sıfır faizle krediye akın edildi!




 

Halkbank bağlamında ev hanımları için 15.000 tüketici kredisi kampanyası


Halkbank doğrultusundan oluşturulan bildirime göre 15.000 TL tutarında gereksinim kredisinden faydalanmak hedefiyle hareket edecek ev hanımlarının yapmaları gereken Halkbank'ta birikim hesabı açtıktan sonra 15.000 TL tutarı da tüketici kredisinin yüzde 1.25 seviyesinda 1 faiz seviyesi ile 3 sene vade alternatifi şeklinde belirlenecek ve ilk taksit ödemeleri 90 gün sonra yapılacak. 


 

Asgari ücretle çalışan içinde para veriliyor 


Asgari ücretle çalışan yurttaşların almış oldukları ücretlerin yetmediği bir halde Halkbank doğrultusundan vatandaşlara verilebilecek 15.000 TL tutarında tüketici kredisi kampanyasına katılım sağlamak isteyen asgari ücreti yurttaşların yapmaları gereken tek şey kendilerine en yakın Halkbank şubesine giderek başvuru işlemlerini gerçekleştirmeleri olası olabileceği gibi başka taraftan oturdukları yerden kalkmadan Halkbank mobil bankacılık ve internet programları üzerinden 15.000 TL tutarında tüketici kredisini alabilirsiniz.