Halkbank traktör kredisine nasıl başvurulur?

TAKİP ET

Halkbank, çiftçilere ve tarımla uğraşan kişilere özel oluşturduğu krediler ile destek olmaktadır. Bu krediden yararlanmak isteyen kişiler Halkbank traktör kredisine nasıl başvurulur araştırıyor.

Reklam
Reklam

Devlet tarafından tarım sektörüne birçok alanda destek verilmektedir. Bu desteklerden en dikkat çekeni kredi desteğidir. Kredi desteği, genellikle araç alımları için kullanılmaktadır. Bu kapsamda kamu bankası olan Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası tarım ile uğraşan kişilere araç alımları için kredi vermektedir.
Halkbank tarım destek kredisi
Halkbank, tarım sektörüne verdiği destek ile öne çıkan bankalardan biridir. Tarım destek paketi hazırlayan bankaya, 9 ürün için kredi başvurusu yapabilirsiniz. Özellikle pandemi döneminde işlerinde sorun yaşayan çiftçiler bu krediden faydalanabilirler. Çiftçi kredisi almak için çiftçi kayıt belgesinin bulunması gerekmektedir.
Bankanın tarım için sunmuş olduğu krediler şunlardır:
-Tarım destek kredisi
-Traktör ve tarım makineleri ekipmanları kredisi,
-Sera işletme ve sera yapım kredisi,
-Topraksız tarım kredisi,
-Tarımsal sulama sistemleri kredisi,
-Çeltik kredisi,
-Arazi alım kredisi,
-Kırsal kalkınma hibe kredisi.
Halkbank, bu krediler dışında çiftçilere tarım üzerinden kredi desteği de vermektedir. Bunun için Halkbank şubelerine giderek ya da resmi internet sitesi üzerinden krediler hakkında bilgi alabilirsiniz.
Traktör kredisi veren bankalar
Halkbank, tarım kredisinin yanı sıra traktör kredisi de vermektedir. Bunun yanında Şekerbank, TEB Bankası, Denizbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası, Garanti Bankası gibi bankalardan kredi kullanarak sıfır ve ikinci el traktör alımlarınız için kredi kullanabilirsiniz.

halkbank traktör kredisi halkbank tarım kredisi