Halkbank Uygulamasını Cep Telefonuna İndirenlere 300 TL Nakit Hediye Ediliyor!

TAKİP ET

Halkbank, Halkbank uygulamasını cep telefonlarına indirerek kullanan müşterilerine anında 300 TL değerinde maxipuan hediye vereceğini duyurdu.

Reklam
Reklam

300 TL değerinde ki maxipuan hediyesinden yararlanmak isteyen müşteriler bankanın açıkladığı ayrıntıları merak ediyor. Peki 300 TL maxipuan hediyesi nasıl alınır? Koşullar neler? Detaylar haberimizin devamında sizlerle...

Halkbank yeni kampanyasını duyurdu! Cep telefonuna Halkbank uygulamasını indiren tüm herkese 300 TL nakit hediye ediliyor. Dijital bankacılık altyapı platformlarının gelişim düşünceleri değil ve hızlı bir biçimde yayıldığı 2022 yılı içinde bankalar, bu alana özel kampanyalar düzenlemeye tüm hızıyla devam ediyor. Mobil bankacılık hizmetlerinin yoğun olarak aktif bir şekilde kullanılmasını sağlamak için bankalar, müşterilerine çeşitli indirimler ile cazip kampanyalar sunmaya çalışıyor. Halkbank, cep uygulamasını mobil cihazına indirerek kullanmaya başlayan müşterilere dakikalar içerisinde 300 TL değerinde maxipuan hediye edilecek.

Halkbank Müşterisi Olanlara 300 TL MaxiPuan Kampanyası

Halkbank müşterisi olmayan veya müşterisi olmak isteyen tüm herkese çok büyük fırsatlar banka tarafından sunuluyor. Halkbank cep uygulamasını indirerek uygulama üzerinden 'müşteri olmak istiyorum' butonuna tıklamanız halinde şubeye gitmenize gerek kalmadan rahatlıkla Halkbank müşterisi olabilir ve avantajları cazip kampanyaları inceleyebilirsiniz.

Aynı zamanda günün her saatinde Halkbank müşteri başvuruları alınmaktadır. Halkbank cep uygulamasını indirerek kullanmaya başlayan tüm Halkbank müşterilerine 300 TL değerinde ki maxipuan anında hediye ediliyor. Sizde tarafınıza sağlanan bu 300 TL değerinde ki maxipuanı anında kullanmaya başlayabilir ve daha pek çok kampanyadan yararlanmak için Halkbank uygulamasına giriş yapabilirsiniz.

Halkbank Cep Uygulamasını İndirene 300 TL Veriyor

Halkbank tarafından sunulan cep mobil uygulamasından 7 gün 24 saat boyunca 'müşteri olmak istiyorum' butonuna tıklayarak Halkbank müşterisi olabilirsiniz. Bu sayede 300 TL değerinde ki maxipuan bakiyesini elde etmek açısından gerek Halkbank banka kartı olan bankamatik kart veya Halkbank maximum kredi kartı başvuru işlemleri gerçekleştirilmelidir. 

Banka kartı ile kredi kartı başvuruları ise 7 gün 24 saat boyunca mobil bankacılık işlemlerinden gerçekleştirilmektedir. Halkbank tarafından vatandaşlara cazip kredi kampanyaları ve belirli tarihlerde kampanya fırsatları sunuluyor. Sizlerde 300 TL değerinde ki MaxiPuan kazanımına yönelik ayrıntıları incelemek istiyorsanız Halkbank resmi internet adresine giriş yapabilir, müşteri hizmetlerini arayabilir ya da Halkbank Cep uygulamasını indirebilirsiniz.