Halkbank ve 2 Farklı Banka 120 Bin TL Kredi Vereceğini Duyurdu

TAKİP ET

Halkbank, İş Bankası ve Şekerbank yeni kredi kampanyasını müşterilerine duyurdu! Tüm banka borçlarınızı bir bankada toplayarak kapatabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Son dakika kredi duyurusu 3 bankadan peş peşe geldi. Peki kredi koşulları neler? Ayrıntılar neler? Kredi başvurusu nasıl yapılır? Detaylar haberimizin devamında sizlerle...

Halkbank ve 2 farklı bankadan peş peşe 120 bin TL kredi kampanyası duyurusu geldi. Bankalarda bulunan tüm borçlarınızı bu kredi ile kapatabileceksiniz. Son dakika açıklaması bankalardan peş peşe geldi. Şekerbank, Halkbank ve İş Bankası resmi internet adresleri ile sosyal medya hesapları aracılığıyla gerçekleştirilen son dakika duyurusuna göre başvurulara 5 dakika gibi kısa bir süre içerisinde onay veriliyor. 120 bin TL borç kapatma kredisi kredi puanı düşük olan vatandaşlara da kullandırılacak. Sizlerde bankaların sunduğu bu cazip kredi kampanyasına başvurun ihtiyaçlarınızı karşılayın, borçlarınızı anında kapatın.

Halkbank 120 Bin TL Borç Kapatma Kredisi

Halkbank resmi internet adresi üzerinden gerçekleştirilen son dakika duyurusuna göre 3 ay ertelemeli olacak şekilde 36 ay vadeli 120 bin TL tutarında borç kapatma kredisine anında başvurabilirsiniz. Başvurular kısa bir süre içerisinde değerlendirilerek yanıtlanıyor. Resmi internet adresi üzerinden, müşteri hizmetlerinden, mobil bankacılıktan ya da bizzat şubelerden bu krediye başvurunuzu yapabilirsiniz. Yaptığınız başvuru banka tarafından 5 dakika içerisinde yanıtlanacak. Olumlu sonuç almanız halinde kredi tutarı hesabınıza anında aktarılır ve aktarılan nakiti kullanmaya başlayabilirsinz.

İş Bankası Borç Kapatma Kredisi Nasıl Alınır?

İş Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre 36 aylık vade fırsatıyla 3 ay ertelemeli olarak 120 bin TL borç kapatma kredisi kolay bir şekilde vatandaşlara kullandırılacak. İş Bankası resmi sayfasından, müşteri hizmetlerinden ve İş Bankası şubelerinden kredi başvurularını alıyor. Sizlerde şubeye müracaat ederek, mobil bankacılık hizmetlerinden ya da resmi İş Bankası sayfasından başvurunuzu yapabilir kısa bir süre içerisinde geri dönüş alabilirsiniz. Banka genellikle vatandaşlara kredi notunun yüksek olması halinde onay veriyor. Onaylanan kredinizi anında kullanmaya başlayabilirsiniz.

Şekerbank 120 Bin TL Kredi Fırsatı

Şekerbank üzerinden 120 bin TL borç kapatma kredisi başvurusu yapacak olan vatandaşlar, resmi sayfasından ya da şubelerden işlemlerini tamamlayabilecekler. Banka 5 dakika gibi kısa bir süre içerisinde başvurunuza geri dönüş yapacaktır. 36 ay vade fırsatı ve 3 ay ertelemeli olarak kullandırılacak olan bu borç kapatma kredisi sayesinde ihtiyaçlarınızı anında giderebilecek ve borçlarınızı rahat bir şekilde kapatabileceksiniz.

Detaylı bilgiye ulaşmak için Şekerbank resmi sayfasına giriş yapabilirsiniz. Şekerbank müşterilerine belirli tarihler aralığında yüksek limitli kredi kampanyaları sunuyor ve kolay bir şekilde kullandırıyor. Sizlerde bu kampanyalardan anında yararlanmak istiyorsanız bankaların resmi sayfalarını takip edebilir ve mobil bankacılık hizmetlerini inceleyebilirsiniz.