Halkbank ve Akbank bir araya geldi! Asgari ücret alanlara 40.000 TL ödeme onayı verildi!

TAKİP ET

Asgari ücret alanlara 40 000 TL ödeme onayı verildi! Son dakika haberi tüm asgari ücretli çalışanları mutlu mesut ettirdi. İşte haberimizin tüm detayları

Reklam
Reklam

Asgari ücret ile maaş alan milyonlarca vatandaş için Halkbank ve Akbank kesenin ağzını açtı. Nakit konusu ile ilgili sorun yaşam sürdüren vatandaşlar, nakit sıkışıklığını gidermek amacıyla bankalar doğrultusundan karşılanmak üzere ödeme yapılacak. Nakit ihtiyacını gidermek amacıyla, gelir belgesine lüzum duyulmuyor. Acil tüketici kredisi kampanyasına katılım sağlamak isteyen kişiler, gelir belgesi olmaksızın nakit kredi imkânından faydalanabilecek. Başvuru yapılarak anında kredi kullanılabilecek.

Cumhurbaşkanı sinyali çaktı! Temmuz'da asgari ücrete 2. zam geliyor, hem de yüzde 50 oranında! Asgari ücret 5 bin derken 6 bin TL olacak


Son sözü TBMM söyleyecek! Asgari ücretli çalışana 2125 TL bayram ikramiyesi geliyor, sadece onay verilmesi kaldı!


Cuma günü TBMM'de onay verildi! Asgari ücretle çalışan milyonlarca vatandaşa 25.000 TL ödeme geldi


Hesaplar sil baştan! Her şeyi unutun, memur, emekli, asgari ücretli herkesin maaşı değişiyor! İşte yeni rakamlar!


SGK'ya başvuru yapanın hesabına 8500 TL yatıyor! Acil Nakit paraya ihtiyacı olanlar asgari ücretin 3 katına kadar ödeme alabilir




Halkbank yanı sıra özel banka olan Akbank doğrultusundan uygulamaya koyulan yeni kredi kampanyasında vatandaşlara 40.000 TL gelir belgesine lüzum duyulmadan kredi verileceğini açıkladı.  Halkbank ihtiyaç kredisi ve Akbank bağlamında uygulamaya koyulan kampanyaya katılım sağlamak isteyen vatandaşlar anında kredi başvurusunda bulunabilecek. 


 

Halkbank'tan Gelir Belgesiz Ödeme


Halkbank ve Akbank bir araya geldi! Asgari ücret alanlara 40 000 TL ödeme onayı verildi! Türkiye'de kamu bankası olan üç bankadan biri olan Halkbank, uygulamaya koyduğu kredi kampanyası ile vatandaşlara rahat soluk almaları amacıyla 40.000 TL kredi imkânı sunuyor. İhtiyaç kredisini kullanmak amacıyla en çok tercih edilen bankaların başında yer alan Halkbank, 40.000 TL kredi kullanacak olan vatandaşlara düşük faiz oranları ile kredi imkânı sunuyor.


 

Akbank bağlamında Gelir Belgesiz Ödeme


Akbank kampanyada, yeni tespit edilen asgari ücret ile maaş alan vatandaşlar amacıyla kendi bankaları üzerinden maaş almaları halinde gelir belgesine lüzum duymadan 40.000 TL ödeme gerçekletireceğini duyurmuştu. Tüketici kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar, en yakın banka şubesine giderek ya da SMS yolu ile uzaktan kredi başvurusunda bulunabilecek. SMS yolu ile müracaatte tespit edilen vatandaşlar cep telefonlarından mesaj atarak başvurularını yapabilecek. 

Bankacılık pazarında asgari ücret ile çalışan müşterilerine kredi kullandıran bankalara ise olabildiğince ilgi gösterilmektedir. Asgari ücret çalışanlarına özel makul faiz oranları ve elastik ödeme seçenekleriyle basit bir şekilde kredi kullandıran çoğu banka bulunmaktadır. İhtiyacınız olan nakit desteğini karşılamak istiyorsanız bankaların kredi şartlarına haizseniz bütçenize makul olan krediyi çekebilirsiniz.



Bankacılık pazarında etkinlik gösteren aniden çok banka müşterilerinin gelir hallerine göre kredi imkanları sunar. Bu sebeple asgari ücretli vatandaşlar, yüksek gelirli vatandaşlara göre finansman konusu ile ilgili pekte avantajlı sayılmaz. Ancak birtakım bankalar asgari ücretli çalışan müşterilerine acil nakit gereksinimlerini giderecek bütçesine makul kampanyalar yaparak kredi çekmelerini sağlar.