Halkın bankası bombayı patlattı! Halkbank bankamatik kartı kullananlara 14.500 TL ödeme yapıyor

TAKİP ET

Halkbank bankamatik kartı kullanıcılara 14.500 TL ödeme yapıyor. Halkbank nakit desteği amacıyla başvurular başladı. İşte haberimizin detayları

Reklam
Reklam

Halkın bankası bombayı patlattı! Halkbank bankamatik kartı kullananlara 14.500 TL ödeme yapıyor. Halkbank bağlamında tüketici kredisi kullanacak olan vatandaşlar amacıyla başlatılan yeni kampanyada Bu bankanın bankamatik kartını tüketiyorsanız sizlerin hesabına 14.500 TL ödeme yapıyor. Halkbank tüketici kredisi olarak vermiş bulunduğu bu kredilerde nakit kredi kullanacak olan yurttaşların kendi banka müşterisi olması halinde öncelik tanıyarak Halkbank mobil programı ve Halkbank internet bankacılığı üzerinden ödemeleri banka şubelerine gelmeden de yapıyor. 

Bankamatik kartı olanlara benzin, dizel, mazot ve LPG 75 TL indirim! Sürücüler depoları doldurmak için akın etti


18.000 TL banka İBAN numarasına ve hesap numaralarına ödemeler başladı aman fırsatı kaçırmayın!


Yapı Kredi Bankası 44.000 TL ödeme yapacağını duyurdu! Başvuru yapanlar şimdi alıyor, Ağustos'ta ödüyor


Akbank, Garanti Bankası ve İNG Bank 17.00'den sonra 13.000 TL ödeme yapacak





Makul faiz oranları ile alabileceğiniz bu nakit kredi kampanyaları ne katılmak isteyen yurttaşların başvurularını süratli bir şekilde gerçekleştirerek 3 dakika içinde neticelerini öğrenebilecekleri nakit kredi kampanyasında banka kredi puanı gelir hali ön plana çıkmaktadır. Halkbank bağlamında nakit kredi başvurusunda bulunacak olan yurttaşların bireysel müşteri olması halinde banka bu şahıslara düşük faiz oranları ile kredi olanağı sağlarken 14.500 TL ödeme alan bireylerin 3 sene vadeye kadar ödeme tablosu oluşturacağını ve ilk taksit ödemesini dilerse 90 gün ertelemeli gerçekletireceğini açıkladı.



Halkbank bilhassa emekli olan yurttaşların ve kendi bankasından emekli maaşı alan bireylerin Daha evvel bu bankadan kredi alsalar bile derli toplu ödemeler yapması halinde 14.500 TL 3 sene vadeli tüketici kredisi vereceğini duyurdu. Nakit gereksiniminiz var ise son dakika olarak başlatılan bu Kredi kampanyasında Halkbank tüketici kredisi kampanyasına sizler de katılabilir 14.500 TL gelir halinize göre kredi onayı alabilirsiniz. 



Halkbank resmi internet sitesi üzerinden başvurularınızı gerçekleştirebilir ya da Bu bankanın internet bankacılığını kullanarak şubelere gitmeden işlemlerinizi yapabilirsiniz. Halkbank şubeleri üzerinden kredi müracaatı yapacak olan yurttaşların kredi alabilmeleri amacıyla banka şubelerine giderken kimlikleriyle eş güdümlü gitmeleri halinde sizlere yardımcı olunmaktadır. Halkbank resmi internet sitesi üzerinden kampanya detayları ile ilgili verisini alabilir güncel faiz oranlarını öğrenebilir ve aylık taksit tutarlarını hesaplayabilirsiniz.