Haluk Levent Güldür Güldür Show'da!

TAKİP ET

Show Tv'nin muhalif skeçleriyle gündem olan eğlence programı Güldür Güldür'e bu hafta Haluk Levent konuk oluyor!

Reklam
Reklam

Ali Sunal'ın moderatörlüğünü yaptığı kadrosunda Doğa Rutkay, Onur Atilla, Onur Buldu, Meltem Yılmazkaya, Burak Topaloğlu, Uğur Bilgin, Aziz Aslan, Mahir İpek, Açelya Topaloğlu gibi isimlerin yer aldığı ekranların tek başarılı eğlence programı Güldür Güldür bu hafta yine bomba gibi geliyor!

Geçtiğimiz haftalarda Bakan Nebati skeçi yayınlanmayan ve sansür tepkisi alan Show Tv geçen hafta çok konuşulan ve yayınlanmayan skeçi yayınlamış ve sansür iddialarını yalanlamıştı.

Güldür Güldür programı skeçlerindeki göndermelerle çoğu zaman iktidar yanlısı gazeteler tarafından hedefe konuyordu. Son olarak yine hedef gösterilen programa Haluk Levent desteği geldi!



Zaman zaman ünlü isimleri konuk eden programın bu haftaki bölümünde kurduğu Ahbab derneği ile Twitter'da adeta imaj tazeleyen tartışmalı sanatçı Haluk Levent konuk oluyor.

Güldür Güldür Show yeni bölümünde Haluk Levent'in yer aldığ tanıtım yayınlandı. Haluk Levent sosyal medyada hesabından yaptığı paylaşımlra Güldür Güldür'e destek verdi. 

Haluk Levent Güldür Güldür ekibi ile yaptığı yaptığı paylaşımında "Biraz karanlık foto oldu. Güldür güldür ekibi 'abi bize 2 şarkı söyler misin' dedi. 'Söylemem mi ?' dedim. Skeçlerine katıldım. (2 -3 haftaya yayınlanacak.) Takipçilerime selamlar söylediler." diye not düştü.