Haluk Levent'i hedef almıştı, Deniz Akkaya'ya soruşturma

TAKİP ET

6 Şubat tarihli Kahramanmaraş depremi ile ilk günden beri sahada canla başla mücadele eden AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent hakkında bazı iddialar gündeme atıldı. Bu iddiaların başındaysa Deniz Akkaya var!

Reklam
Reklam

Pek çok konuda skandallara adı karışan ancak, depremzedeler için ilk günden beri depremzedeler için elinden geleni ardına koymayan AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent hakkında iddialar çıkaran Deniz Akkaya için dava açtı!

KARA PARA AKLIYOR

Eski manken Deniz Akkaya, AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent hakkında aslı astarı olmayan çok önemli iddialarda bulundu. Deniz Akkaya’nın iddialarına göre; şarkıcı Haluk Levent’in ABD'de kara para aklamaktan yargılanan Sezgin Baran Korkmaz'la çekilmiş olan bir fotoğrafı paylaşarak; gündemde çeşitli iddiaların çıkmasına sebep oldu!

SUÇ DUYURUSU

Deniz Akkaya’nın hakkında ortaya atmış olduğu asılsız iddialar hakkında gündem olan Haluk Levent, kendisi hakkında ortaya atılan iddiaların ispatlanması adına Deniz Akkaya’ya suç duyurusunda bulundu!

5 AYRI SORUŞTURMA AÇTI 

 İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Deniz Akkaya için; "Kamu Kurum ve Kuruluşlarını tahkir ve aşağılama", "Yanıltıcı bilgiyi alenen yayma", "Tehdit, hakaret ve iftira” suçlarından Haluk Levent’in istediği suç duyurusunu açtı!

13 YILA KADAR HAPİS

Hakkında 5 ayrı suçtan dolayı suç duyurusu başlatılan Deniz Akkaya, savcılık ve soruşturma kapsamında; Deniz Akkaya’nın kolluk kuvvetleri tarafından ifadesinin alınabilmesi için bir yazı gönderdi! Bu kapsamda Deniz Akkaya hakkında açılan 5 ayrı suç duyurusu için toplam 13 yıla kadar hapis cezası istendi!