Haluk Pekşen'in kızından olay yaratacak açıklama: Babamı yanlış teşhis öldürdü

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen'in kızı Ezgi Pekşen gündeme bomba gibi düşecek iddialarda bulundu. Babasının ölüm nedenini açıklayan Pekşen, yanlış teşhis sebebiyle hayatını kaybettiğini iddia etti.

Reklam
Reklam

CHP Trabzon milletvekili Haluk Pekşen Geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede Hayatını kaybetmişti. Haluk Pekşen’in ölümünün ardından kızı Ezgi Pekşen bomba gibi iddialarda bulundu. Babasının yemek yedikten sonra rahatsızlandığını ve Acıbadem Bodrum Hastanesi'ne kaldırıldığını söyleyen Ezgi Pekşen, babasına yanlış teşhis konulduğunu öne sürdü.

İyileştin denilerek taburcu edildi

Babasının hastanede bir süre tedavi gördüğünü ancak bir süre sonra da “iyileştin” denilerek taburcu edildiğini söyleyen Ezgi Pekşen, "Bir süre sonra 'iyileştin' diye taburcu ettikleri babam daha da kötüleşti ve uçak ambulansla Ankara Güven Hastanesi’ne getirdik. Doktorlar yemek borusunun 32.cm’nde kalp hizasında delik olduğunu fark ettiler ve babama sordular. Babam da balık yediği sırada fenalaştığını ve bunu Acıbadem’de ifade ettiğini söyledi. Ancak artık enfeksiyon kalp zarına yol yapmıştı, değerleri çok artmış ve uygulanan yanlış tedavi sebebiyle bağışıklık sistemi çökmüştü. Doktorlar ellerinden geleni yapsalar da 22 gün geçmişti." dedi.