Hamile eşini 1,5 yaşındaki kızının gözü önünde katletti!

TAKİP ET

Ümraniye'de madde bağımlısı öne sürülen bir kişi, hamile olan eşini 1,5 yaşındaki kızının gözü önünde kurşunlayarak öldürdü.

Reklam
Reklam

Korkunç olay İstanbul'un Ümraniye ilçesinde meydana geldi. İlçeye bağlı Adem Yavuz Mahallesinde saat 15.20 sularında yaşanan olayda iddialara göre Hasret Dalkoparan (19) isimli bir kadın dini nikahlı olarak yaşadığı eşi Ozan Dum (21) kıskançlık krizleri nedeniyle bir tartışma yaşadı ve daha sonra evi terk ederek ağabeyi Tolga Dalkoparan’ın  yanına taşındı. 

Ozan Dum, bir süre sonra Hasret Dalkoparan ağabeyi Tolga Dalkoparan’ın yaşadığı evi gizlice gözetlemeye başladı. Ağabeyin markete gitmesini fırsat bilen Ozan Dum, eve girdi ve eşiyle yeniden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ozan Dum, yanında getirdiği silahını çıkardı ve hamile olan Hasret Dalkoparan’a ateş etti. 1,5 yaşındaki kızının gözleri önünde eşine kurşun yağdıran Ozan Dum, daha sonra eşinin kollarını ve bacaklarını kesti. Evden gelen silah seslerini duyan yenge ise durumu hemen polise bildirdi.



Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, eve giren sağlık ekipleri korkunç bir manzara ile karşılaştı. Parçalara ayrılan talihsiz kadının cansız bedeni otopsi yapılması için adli tıp morguna kaldırılırken, silahtan çıkan kurşunların televizyona ve duvarlara geldiği tavanda ise kanların olduğu görüldü.

AİLE, SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ!

Dini nikahlı eşi tarafından hunharca katledilen Hasret Dalkoparan’ın cenazesi, ailesine teslim edilirken, talihsiz kadın kılınan cenaze namazı sonrası Çekmeköy Alemdağ Mezarlığına defnedildi. 

18 AYRI SUÇ KAYDI ÇIKTI

Olay sırasında kullandığı ruhsatsız silah ile birlikte Çekmeköy'de yakalanan ve gözaltına alınan Ozan Dum'un ise polis merkezinde 18 ayrı suç kaydının olduğu belirlendi. Emniyetteki sorgulaması tamamlanan cani koca, adliyeye sevk edilirken, şahsın çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

 

ümraniye kadın cinayeti Hasret Dalkoparan Ozan Dum