Hamilelik izninde kurduğu şirketle servetini yüzde 1000 artırdı!

TAKİP ET

Hamilelik iznine çıktığı dönemde bir e-ticaret platformu kuran Rusya vatandaşı Tatyana Bakalchuk, bu yıl servetini yüzde 1000 artırdı ve en zenginler listesine adını yazdırmayı başardı.

Reklam
Reklam

Tüm dünya son günlerde Rusya'da Wilberries isimli e-ticaret platformunun sahibi Tatyana Bakalchuk isimli kadını konuşuyor. Forbes dergisinde yer alan bir haber tüm medyanın ilgisini çekerken haberde Bakalchuk'un bu yıl içerisinde servetini yüzde 1000 artırmayı başardığı belirtildi.



Hamilelik iznine çıktığı sırada Wilberries adını verdiği e-ticaret platformunu kuran ve gün geçtikçe tanınan şirketler arasında girmeyi başaran Tatyana Bakalçuk'un girişimcilik macerası uluslararası kamuoyunun çok fazla ilgisini çekti. 2020'de 1.2 milyar dolar tutarında bir serveti olduğu belirtilen Bakalçuk'un bu yıl içinde gelirlerini 145 milyar dolar daha artırdığı ve tahmini olarak servetini 13 milyar dolara çıkardığı söyleniyor.



Rusya'nın en zengin kadını olarak gösterilen Tatyana Bakalchuk'un evli ve 4 çocuğu olduğu belirtilirken, en zenginler listesine adını yazdırarak zirveye doğru yol alan başarılı girişimcinin göz önünde yaşamayı sevmediği ve mütevazi bir hayat sürdüğü öğrenildi. Eşi Vladislav'ın destek olduğu şirketini bu yılın başlarında Alman perakende şirketi Otto'ya satan Bakalchuk'un halen şirketin başında olduğu ve şirketi yönettiği ifade edildi.