Hande Erçel aldığı nefes kadar taklit ediyor! Serenay'ın süper minili dansını harfi harfine kopyaladı! Kerem Bürsin'in kadınlarından soğuk savaş

TAKİP ET

Her ikisi de Türkiye'nin en popüler iki kadın oyuncusu olan ve her ikisi de Kerem Bürsin'in eski sevgilisi olan Hande Erçel ile Serenay Sarıkaya arasındaki soğuk savaş devam ediyor.

Reklam
Reklam

29 yaşındaki Serenay Sarıkaya Türkiye’nin en çok konuştuğu isimlerden biri. Gerek rol aldığı yapımlar ile reklam filmleri, gerekse çalkantılı aşk hayatıyla adından epey söz ettiriyor. Instagram’da 10 milyona yakın takipçisi bulunan Serenay Sarıkaya attığı her adım olay bir kadın. Geçtiğimiz günlerde yüzü olduğu giyim markasının lansmanında tercih ettiği ceusr kıyafeti ve dansıyla adından epey söz ettirmişti. Kafasına sardığı şeye bir türlü anlam verilemeyen Serenay Sarıkaya ettiği dansla da yürek hoplatmıştı. Serenay Sarıkaya’nın görüntüleri sosyal medya çok konuşulmuş, ardından magazin sayfalarına taşınmıştı. 
 

HANDE TAKLİT Mİ EDİYOR?


Hande Erçel aldığı nefes kadar taklit ediyor! Serenay'ın süper minili dansını harfi harfine kopyaladı! Kerem Bürsin'in kadınlarından soğuk savaş... Bir taraftada Hande Erçel ver. 28 yaşındaki Hande Erçel  de rol aldığı diziler, reklam filmleri ve Instagram’daki 28 milyona yakın takipçisiyle magazin gündeminde düşmüyor. Son olarak, eski rol arkadaşı Kaan Yıldırım’la aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı Hande Erçel’in. Haliyle ortada bir aşk dörtgeni oluştu. Çünkü öncesinde Kaan Yıldırım, Hadise ile, Hadise’nin eşi Mehmet Dinçerler ise Hande Erçel’le bir süre aşk yaşamıştı. Bu ilginç aşk dörtgeni çok konuşulurken Hande Erçel ile Serenay Sarıkaya’yı karşı karşıya getiren bir başka olay var. O da Kerem Bürsin’in ta kendisi…



Kerem Bürsin, hali hazırda Serenay Sarıkaya’nın şu anda da reklam yüzü olduğu firmanın reklam yüzlerinden biriydi. Serenay Sarıkaya ile birlikte marka elçisi oldukları dönem aşk yaşamaya başlamışlardı. Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin’in uyumu adeta peri masalı gibiydi. Ancak peri masalı gibi olan bu aşk bir anda son ermişti. Serenay Sarıkaya Kerem Bürsin’den sonraysa Cem Yılmaz’la aşk yaşamaya başlamıştı.

Kerem Bürsin ise gönlünü Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı Hande Erçel’e kaptırdı. Birbirlerine çok yakıştırılan bu çift, Kerem Bürsin’in Demet Özdemir ile rol arkadaşı olması ve bunu Hande Erçel’e söylememesi, Hande Erçel’in de bunu basından öğrenmesi nedeniyle bitmişti. Hal böyle olunca her ikisi de Kerem Bürsin’in eski sevgilisi olan bu iki güzel sık sık karşılaştırılıyor. Tıpkı dans görüntülerinde olduğu gibi.



Her ikisi de birere giyim firmasının marka yüzleri olan Serenay Sarıkaya ve Hande Erçel, aynı hafta içerisinde lansman yaptılar. Önce Serenay Sarıkaya’nın lansmanı yapılırken, Hande Erçel’in lansmandaki dansının, Serenay Sarıkaya’ya olan benzerliği, günün en çok konnuşulan konularıdan biri haline geldi.